Франција е нов светски шампион во ракомет! (19:24) - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде светски шампион?

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Никола е Србин, Никола е цар, Никола се изјасни дека најголема желба ќе му биде да ја порази Хрватска и тоа го направи, секоја чест мајсторе! :smir:
Da e car ke igra za Srbija :tapp:

Никола е Србин, Никола е цар
Никола е цар, Никола е Хрват (otac Branko, rodom iz Trogira)Не е нешто важно, ама...
Еј може делот да го најдете кога за малку ке имаше ќотек, помеѓу Балиќ и Карабатиќ.
http://vinovo.magnify.net/video/France-vs-Croatia-Francuska-vs
00:35

ох што ќејф ми се напраи ова усташине, неможам да ги слушам ни гледам, се дигнаја мислиш анбитбл работава

убоо им напраи Никола требаше уште малце да ги исчука

и BTW Хрват е он колку што знам ја :toe:

Да,да...сериозен `хрват` е он.
И војвода Џујиќ исто ко него.
И целиот тој дел таму,Дрниш,Книн...па се до Бенковац,Госпиќ и Карловац...
се се тоа `хрвати`.
Бог да чува.

Па ќе им сметаше зашто така ќе стигневме да играме со нив во финале и ќе ги победевме. А на нив најмноигу ги боли кога ние кои сме нижа раса за нив ги победуваме во спорт. брзо заборавате во фудбал колку плачеа по форуми и по портали како било блато или ова она, а ние игравме тогаш и без пандев и пак ги победивме.

:pos: :pos: :pos:

Според мена Хрватска требаше да биде шампион, но Французите ги погодија онаму каде што најмногу ги боли.

Тоа е спортот. :pipi:

Sosema zasluzeno, sto se zaletavte na Hrvatska, vred imase golema prednost no so silite na Francija ne mozat i toa se dokaza na natprevarot, se gledase deka se drzea Hrvatite do sredina na natprevarot potoa padnaaa Balic sakase da se stepi poradi gubenje? Ne mora nervoza Francija e silna ekipa tuka go imaat najdobriot igrac i najdobriot golman koj se najdoa vo all stars timot. Nekoi se bunea zosto nasiot Kire ne bil vo sostavot pa eve, ne e vazno samo golovite vo nekolku temi go zboruvavte toa nasiov e najdobar ako bese najdobar sega ke go imase tamu, dobro ne sfakajte provokacija sekoja cest za nasiov za golovite ali ne se gleda samo toa. Nemam zborovi poveke zasluzeno si pobedija Francuzive i znaev deka ke se oni prvaci od pocetokot. (=

zalosno za hrvatite ne trebase da dozvolat doma da im ja zemat titulata najgolemite nivni krvnici ali toa e i danskite sudii si go napravija svoeto plemeto nivno........

Темава е исцрпена веќе, едни исти коментари се вртат во круг.

Честитки за Франција, одлична игра. :locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom