- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 162
Da e car ke igra za SrbijaНикола е Србин, Никола е цар, Никола се изјасни дека најголема желба ќе му биде да ја порази Хрватска и тоа го направи, секоја чест мајсторе! :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da e car ke igra za SrbijaНикола е Србин, Никола е цар, Никола се изјасни дека најголема желба ќе му биде да ја порази Хрватска и тоа го направи, секоја чест мајсторе! :smir:
Никола е цар, Никола е Хрват (otac Branko, rodom iz Trogira)Не е нешто важно, ама...Никола е Србин, Никола е цар
http://vinovo.magnify.net/video/France-vs-Croatia-Francuska-vsЕј може делот да го најдете кога за малку ке имаше ќотек, помеѓу Балиќ и Карабатиќ.
и BTW Хрват е он колку што знам ја![]()
Па ќе им сметаше зашто така ќе стигневме да играме со нив во финале и ќе ги победевме. А на нив најмноигу ги боли кога ние кои сме нижа раса за нив ги победуваме во спорт. брзо заборавате во фудбал колку плачеа по форуми и по портали како било блато или ова она, а ние игравме тогаш и без пандев и пак ги победивме.