Heaven of Chaos!

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Toreador напиша:
I koga ke dojde Deus Ex 2 jas ke gi viknam templarite protiv tebe i ke ti haknam vo tajnoto mesto ke te napraam patos da ne se poznaes. Plus ke si stavam agumentacii za sila i otrov pa ke te tepam pak :D

Mojot raj bi bil da bidam nekoe epten jako elfishte vo Gospodarot na prstenite i da imam sex so gladriel I arwen vo isto vreme :je:
ке ти донесам поише порничи со елфишта.
а мојот рај да јадам жабљи батаци од MartaGraham

Ќе го потплатам готвачот да ти ги зготви со лиги од мртов коњ.

Мојот рај е да цркни на комшијата козата

Ќе ја воскреснам.

Рај за мене е да не морам да одам нашколо а да си знам све :)

ќе ти купам фичо да го возиш по Шутка

мојот рај е да си купам бел коњ, и кревет

Site pari sto gi imas da ti stanat slikicki so Kojni i kreveti,

mojot raj e cel svet Waterlend da bidit

И во тој вотерленд да умреш од глад, затоа што немаш почва на која ќе растат растенија. Без витамини кај и да е ќе умреш.

Во мојот рај е една гооолема шума со поточиња и широки ливади во подножјето и полиња со жито.

ќе ти наполнам таа шума со разновидни крволочни животињи, канибали и педери па мрдни да те видам

мојот рај, да имам една куќарка на плажа у Јамајка

На сто метри од куќата американци ќе прават нуклеарни тестирања :icon_lol:

Мојот рај е да живеам на Вистерија Лејн,во прекрасна бела куќа со бела ограда,куче,саканиот и две дечиња :icon_lol:

ке ти пцојса кучето а саканиот ке го сопнам и ке падне во шахта

мојот рај е да бидам мулти милјардер и да ги поседувам сите најголеми фирми (микро софт , близзард и слично)

Парите наеднаш ќе ја изгубат својата вредност и општеството ќе се врати во првобитна состојба,каде што се важни ловечките способности,а ти ќе немаш појма од ловење и ќе умреш :icon_lol:

Мојот рај-плажа со ситен песок,ме пече сонце и тројца згодни дечковци ме служат со коктел

Дечковците ќе ги напрам педери и наеднуш ќе ти заврнит снег.:)

ми се потрошија Рајовите :))

Тргнав да го уништам рајот ама кога гледам нема рај тииј бе

Мојот рај е да работам во НАСА или ФБИ

списокот со агенти на ФБИ ќе падне во раце на Ал Каеда, а како астронаут на НАСА ќе ти се изгуби шатлот во вселената

мојот рај да бидам султанот од брунеи

ке ти се налути народот оти не владееш добро (а јас ке ги поттикнам лол) и ти ја симнат главата од раменици хахахахахха

мојот рај сега е да бидам познат рап-сингер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom