СП Хрватска 2009 - Данска : Македонија (20:15)

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само напред!!! Подобра реализација само ни треба, и толку! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!! :vozbud:

Оној Филип ако шутен уше еднаш на срека од неизградена позиција ке го осакатам до крја на живот.ТОРКО:tapp::tapp:
АЈДЕ МОМЦИ МОЖЕТЕ ВИЕ!САМО НАПРЕД ! МАКЕДОНИЈА:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Da grubi se Dancite, ama i Kiro dobro go cuvaat. A ke primi topka, odma go butkaat kako stignat.

Имаме сили, се гледа желбата за победа...НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
КИРЕ мајсторе, храбро брате, намести го шутот...МОРАМЕ И МОЖЕМЕ ДА ПОБЕДИМЕ :vozbud:

само со ладни глави да влеземе. осеќам ќе ги ебеме данциве, само да не им дозволиме фуриозен почеток на второто полувреме. само со стрплива игра ќе ги победиме. Браво за сите, и да изгубат херои се пред мене.Гинат на терен!!!!

Ако победиме со Данска Србите ќе ги газиме ко со ВАЛЈАК! Со плачење дома ќе си одат...

АЈДЕЕ.. ПОМАЛКУ ПРОМАШУВАЊЕ ОЧИ ВО ОЧИ СО ГОЛМАНОТ И ЌЕ ПОБЕДИМЕ!

Добри сме ајде, али повторно многу брзиме. На почетокот Борко ме изнервира, но добро е што некако почна и он да брани... И треба да идат повеќе на напади преку левите крила, и самите гледат дека на другите позиции во одбрана се поцврсти.

Шо голман ке беше воа на данците да и го натискам на мамицаму у пичката да даде господ да не фане ни една топка у 2рото полувреме :vozbud:

добро е супер е сега за сега иако 3-4 контри не реализиравме ... само поагресивни да бидеме во одбраната да им излеваме понапред и сигурно да одиме у нападо и поорганизирано....леле овој нивниот голман се растури:nerv::nerv::nerv:

Дај да се повреди овој данскиов голман.

Ме нервира :)

Ајде одиме на победа, можеме добри сме :vozbud:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Лошо е што примивме гол на крајот а второ полувреме Данците се во напад, а тие напад не прокоцкуваат, можат гол да љуфнат, голманот да одбрани, ама напад не губат! ко ние...

Шо голман ке беше воа на данците да и го натискам на мамицаму у пичката да даде господ да не фане ни една топка у 2рото полувреме :vozbud:

Е шо голман, во него шуткаја, не дека е нешто посебно

и дефинитвно ни одговара играва на Данска.. у одбрана лесно се справуваме.. само проблем је што у напад сме тапа.. па овие идат у контра напад во кој се навистина убиствени..

Имаме шанси.. :)

реално е според мене да победиме бидејки со тоа што го прикажавме до сега на шампионатот заслужуваме меѓу првите 6:vozbud::vozbud::oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom