Не биди паун

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
В

Вори

Гостин
"Не биди паун" е еден вид забавна емисија,во која гостите прават глупи работи.Баш загледав денеска и мислам дека поголеми глупости на телевизиивие немаат никад дадено(освен Како беше текстот,Министерка,Куќен совет).
Ме интересира што мислите за емисијава.

Погледнав едно 10 минути и не сакав повеќе да си го трошам времето. Дебилно. Но, Шител и не знае подобро.

Глупо бе, леј не биди паун! Не ми се свиѓа насловот, а погледав малку, и веќе видено е.

Која по ред им е на Сител оваа како глупа емисија?
Дефинитивно БОКИ 13 им фали на Сител!

Не знам зашто даваат Сител толку емиси и тоа која од која покич, бледи копии, глупи водители, лоши концепти
Не ја гледав оваа емисија, али глеам дека и ова дело на Сител е за жалење

Единствено добро во Сител е Опуштено со Тони и Део.Другото е пропало.

Единствено добро во Сител е Опуштено со Тони и Део.Другото е пропало.

Да да,само Опуштено им вреде на Сител.А за оваа емисијата Не биди паун уште насловот кога го слушнав сванав дека ќе биде срање

Не знам зашто даваат Сител толку емиси и тоа која од која покич, бледи копии, глупи водители, лоши концепти
Не ја гледав оваа емисија, али глеам дека и ова дело на Сител е за жалење

Хммм ако добро ме служи памтењето и “Да, јас личам на Каролина“ одеше на Сител телевизија. :)

Иначе он топик: Не го гледав ова “шоу“ кое своето деби го имаше денес, а не ни планирам. Мислам дека името кажува се. :)

:helou:

Го гледав некаде петнаесеттина минути, и сфатив дека е всушност продолжение на уште подебилната „Ај да те видам“, само не видов дали ги тушираат пак на крај.

Инаку, многу беше смешно кога водителката на почеток рече: Еве, во секоја емисија ќе имаме и публика во студиото, и ја покажуваат, а таму седат 5-6 на столчиња :pos: :pos:

Инаку, за Опуштено направија голема грешка што ја ставија во вечерен термин во петок, така да не верувам дека некој во тој термин би ја гледал. :tapp:

дебилен квиз дефинитивно
како само глупо измислен
дури и сам се чудам како го догледав за да се уверам во дебиланата :tapp:

Која е па таа емисија? :raz:
Не сум ја гледала...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom