Впечатоци од пречекот на ракометарите

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
По денешната победа и доаѓање до место кое води во наредната фаза...заинтересиран сум да одам за Задар, преку некоја агенција или некој друг начин ако дојде во предвид.

Натпреварите се играат на:
24.01.2009

25.01.2009

27.01.2009

Темава ја отворам некој поупатен да постира информации за тоа која агенција има понуда за идење до Задар. Колку пари е, што нудат...информации кажувајте тука.

Ја лепам како важна. Постирајте тука, договарајте се, среќен пат однапред на тие што ќе отидат. :)

Би замолил да се постираат само проверени и точни информации...бидејки нема време за чекање, утре навечер би требало да се тргне.

Би замолил да се постираат само проверени и точни информации...бидејки нема време за чекање, утре навечер би требало да се тргне.

Диме, ако чекаш тука ќе се изначекаш:)
Сите бараат информации, а никој нема.Некој спомна дека имало организирање од Спортско радио 90.3, јави се кај нив види.Или во АМС.

Конечно на едно место инфо за патување/сместување во Задар.Јас до сега знам дека Орфеј и Оскар организиираат тури.Утре би требало да имаат конкретни понуди.

www.orfej.com.mk

http://www.oskartravel.com.mk/

:toe:

Орфеј има организирано утре изглеа ќе одат и 3 буса и + може едно комбе Комити за задар ќе се тргнува изглеа во 22.00 така кажа еден челн на форумот на Комити кој се јавил,утре окулу 11 ќе се знае поточно најверојатно ќе одат со Орфеј

Eве ви точна информација.....ХОЛИДЕЈ КОМПАНИ тел 3212 255 - работам у Спортско радио 90.3 иде реклама за аранжманот за подетални информации јавате се во агенцијата на бројот погоре...Знам само дека во аранжманот е вклучен патот и билет за натпреварите...значи кој сака нека се јави и нека провери....

На веб сајтот на АМС се` уште нема ништо, дури нема ни за пласманот на ракометарите, така да не верувам дека во скоро би имало нешто ново. Мој совет е да си прашате во агенција или еве како што викаат членовите над мене, во Холидеј компани, упатен човек ви даде точна информација.

4000 е со воз повратна карта вклучено,а за мислењето мое погоре тој што се јавил во Орфеј му рекле дека за 200 евра и билети биле вклучени

За тие што ке одат... Достојно навивајте и поддржувајте ја Македонија и немојте да правите циркуси од типот на тепање комити против чкембари или некои трети. Сите заедно сте таму за Македонија.

Eве ви точна информација.....ХОЛИДЕЈ КОМПАНИ тел 3212 225 - работам у Спортско радио 90.3 иде реклама за аранжманот за подетални информации јавате се во агенцијата на бројот погоре...Знам само дека во аранжманот е вклучен патот и билет за натпреварите...значи кој сака нека се јави и нека провери....

Друже сега се јавив, ми се јавија и ми кажаа дека немаат таква понуда моментално т.е човекот што ми се јави немаше појма за некаква понуда која они ја нудат.

Друже сега се јавив, ми се јавија и ми кажаа дека немаат таква понуда моментално т.е човекот што ми се јави немаше појма за некаква понуда која они ја нудат.
Друже сеа ќе проверам одма, јас разговарав со чоекот он ја одобри рекламата....сигурно си го згрешил бројот!!!

МАЛА ГРЕШКА ВО БРЗАЊЕ ЗНАЧИ ТЕЛЕФОНОТ Е 3212 255....ама во агенцијата вечерва нема никој утре од сабајле за подетални информации...

Леееј колку сакам да идам
Бараме со сестра ми некој познат што иде, зошто 2 женски сами тешко да не пуштат:(
Кажувајте цени со се билети, или знае некој колку се билетите посебно?

4000 е со воз повратна карта вклучено,а за мислењето мое погоре тој што се јавил во Орфеј му рекле дека за 200 евра и билети биле вклучени
еве Мацо види тука ако не ти е нешто јасно јави се во Орфеј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom