Не е никој у ќар, премногу почнаа да заебуваат од прво коло.Има некој во ќар од Роланд Гарос уплаќа фаќа ? Мене ме дупнаа некој фаворити, катастраофа.
Бердих, Цибулкова, Чилиќ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е никој у ќар, премногу почнаа да заебуваат од прво коло.Има некој во ќар од Роланд Гарос уплаќа фаќа ? Мене ме дупнаа некој фаворити, катастраофа.
Бердих, Цибулкова, Чилиќ.
Се надевам Вимлдон, ќе не извади.Не е никој у ќар, премногу почнаа да заебуваат од прво коло.
Овој блог е стандард знаете бла бла глупости наместени утакмици. Али за тенис типчево дава предлог утакмици, ги опишува што како,детално, кој игра како на каква подлога и мислам дека прилично ги погодува упм тенисиви. Ѕирнете. А имаше уште еден ваков блог само за тенис, не можам да го најдам, е тој тип беше цар. Го владееше тенисот...Се надевам Вимлдон, ќе не извади.![]()
Блогов ти треба само ако не се разбираш од тенис, зошто ништо посебно не објаснува.Овој блог е стандард знаете бла бла глупости наместени утакмици. Али за тенис типчево дава предлог утакмици, ги опишува што како,детално, кој игра како на каква подлога и мислам дека прилично ги погодува упм тенисиви. Ѕирнете. А имаше уште еден ваков блог само за тенис, не можам да го најдам, е тој тип беше цар. Го владееше тенисот...
http://sloveniatips.bloger.hr/
ахха на пример како за мене е правенБлогов ти треба само ако не се разбираш од тенис, зошто ништо посебно не објаснува.![]()
Вчера у СМС ми ги пратија Милано минус поени, Хрватска 1, Партизан 1 и Србија одбојка мажи 1(изгуби) и сеа пишуваат на блогот дека сите ги погодиле. Патетики !Овој блог е стандард знаете бла бла глупости наместени утакмици. Али за тенис типчево дава предлог утакмици, ги опишува што како,детално, кој игра како на каква подлога и мислам дека прилично ги погодува упм тенисиви. Ѕирнете. А имаше уште еден ваков блог само за тенис, не можам да го најдам, е тој тип беше цар. Го владееше тенисот...
http://sloveniatips.bloger.hr/
Hewitt - Kohli 1
Nadal - Tsonga 1
Murray - Cilic 1
Peng - Erakovic 1
500 ден ама и Хјуит ме заебаКолку изгуби на Надал најискрено?
Лисички ќе освои во Бирмингем поприлично сум сигурен, Хале на Бердих.
Мислиш на голманот на Бостон Тим Томас веројатно, зошто на Луонго (голманот на Ванкувер одма му шибнаа 3 гола и го смеија послем)хаха оној голманот на Ванкувер маме ебаваше, не можеа да го бутнат ни со power play, ни еден на еден а и сите страшна одбрана играа, се си мислам следна ќе биде X па во продолженија ќе освои Ванкувер
Мислиш на голманот на Бостон Тим Томас веројатно, зошто на Луонго (голманот на Ванкувер одма му шибнаа 3 гола и го смеија послем)
Иначе за последнава утакмица и јас ја планирам за Х, а поголема веројтност за освојување на трофејот му давам на Бостон баш поради фантастичниот Тим Томас, иако Ванкувер игра дома! Некако најтешка за типување ми е оваа утакмица.