Тип на денот

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој во ќар од Роланд Гарос уплаќа фаќа ? Мене ме дупнаа некој фаворити, катастраофа.
Бердих, Цибулкова, Чилиќ.
Не е никој у ќар, премногу почнаа да заебуваат од прво коло.

Се надевам Вимлдон, ќе не извади. :)
Овој блог е стандард знаете бла бла глупости наместени утакмици. Али за тенис типчево дава предлог утакмици, ги опишува што како,детално, кој игра како на каква подлога и мислам дека прилично ги погодува упм тенисиви. Ѕирнете. А имаше уште еден ваков блог само за тенис, не можам да го најдам, е тој тип беше цар. Го владееше тенисот... :)
http://sloveniatips.bloger.hr/

Овој блог е стандард знаете бла бла глупости наместени утакмици. Али за тенис типчево дава предлог утакмици, ги опишува што како,детално, кој игра како на каква подлога и мислам дека прилично ги погодува упм тенисиви. Ѕирнете. А имаше уште еден ваков блог само за тенис, не можам да го најдам, е тој тип беше цар. Го владееше тенисот... :)
Блогов ти треба само ако не се разбираш од тенис, зошто ништо посебно не објаснува.:)

Блогов ти треба само ако не се разбираш од тенис, зошто ништо посебно не објаснува.:)
ахха на пример како за мене е правен :) Па затоа го пастирав, не се разбирам многу многу во тенис али се дешава да уплатам често тениси онака ради реда :)

Вчера у СМС ми ги пратија Милано минус поени, Хрватска 1, Партизан 1 и Србија одбојка мажи 1(изгуби) и сеа пишуваат на блогот дека сите ги погодиле. Патетики !
Да не бидам офтопик, Монтепаски тепа со повеќе од 9 поени вечер...

Да не знаете во златна копачка,како се рачуна доколку едниот го предаде мечот??Како 1 коеф?Или?

Vancouver- Boston 1

Dosea site natprevari vo finalevo od nhl gi fativ!

Se nadevam deka ke ja fatam i 5 va!

Откако си ја продолжив серијата успешни типови еве уште еден од НХЛ.

Бостон- Ванкувер 1 2.10 коеф.

Ќе биде 3-3 у серијата и се оди на мајсторка во Ванкувер!;)

хаха оној голманот на Ванкувер маме ебаваше, не можеа да го бутнат ни со power play, ни еден на еден а и сите страшна одбрана играа, се си мислам следна ќе биде X па во продолженија ќе освои Ванкувер

хаха оној голманот на Ванкувер маме ебаваше, не можеа да го бутнат ни со power play, ни еден на еден а и сите страшна одбрана играа, се си мислам следна ќе биде X па во продолженија ќе освои Ванкувер
Мислиш на голманот на Бостон Тим Томас веројатно, зошто на Луонго (голманот на Ванкувер одма му шибнаа 3 гола и го смеија послем)

Иначе за последнава утакмица и јас ја планирам за Х, а поголема веројтност за освојување на трофејот му давам на Бостон баш поради фантастичниот Тим Томас, иако Ванкувер игра дома! Некако најтешка за типување ми е оваа утакмица.

Мислиш на голманот на Бостон Тим Томас веројатно, зошто на Луонго (голманот на Ванкувер одма му шибнаа 3 гола и го смеија послем)

Иначе за последнава утакмица и јас ја планирам за Х, а поголема веројтност за освојување на трофејот му давам на Бостон баш поради фантастичниот Тим Томас, иако Ванкувер игра дома! Некако најтешка за типување ми е оваа утакмица.

не не, постот ми е пишан после утакмицата кога тепаше Ванкувер 1-0, типот ми е за утакмицата вчера кој апла го утнав, за мајсторкава да ме тераш со пиштол да кажам кој ќе тепа не знам

додека сум тука да пишам дека спиењето ме утепа, каква квота си испуштив кај Венус против Ана спремен бев да пуштам огромна сума, со една нога да играше американкава пак ќе ја пишав да тепа

сега пуштив едно за дуплирање

Цонга 1, Ли На 1 и Риба 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom