Тип на денот

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
тешко,тешко да победи Шарапова игра многу добро повеќе би пробал повторно на Робредо на изненадуање..

за денеска како одличен пар ми се гледа Надал минус гејмови 22.5

тешко,тешко да победи Шарапова игра многу добро повеќе би пробал повторно на Робредо на изненадуање..

за денеска како одличен пар ми се гледа Надал минус гејмови 22.5
Надал минус гемови а? Најсигурен плус беше или хендикеп за Карлович... незнам колку го пратиш Кралович ама во одлична форма е и има страшен сервис и се очекуваше такво нешто па дури и сет му зема! Далеку од минус беше друже...

Тип за денес: Џокович-Гаскет Плус гемови или Хендикеп за Гаскет зависи кај уплаќаш и какви услови има за игра... 9/10 :)

хаха и ти го сети тоа е мислев дека Надал ќе му ги враќа и Карлович ќе греши но тоа е денеска мислам дека може Шарапова - 2ка

Надал минус гемови а? Најсигурен плус беше или хендикеп за Карлович... незнам колку го пратиш Кралович ама во одлична форма е и има страшен сервис и се очекуваше такво нешто па дури и сет му зема! Далеку од минус беше друже...

Тип за денес: Џокович-Гаскет Плус гемови или Хендикеп за Гаскет зависи кај уплаќаш и какви услови има за игра... 9/10 :)
i ti ne si poaren ;) neznam dali go pratis Djokovic ama igra ubistven tenis.. go imav -19.5 za malce ke me sitnese gubese 0-3 vo 2 set, pobara medical i se vrati so stil 6-4 i mene mi donese nekoja para :)

исто го играв и јас минус ми викаа играј го плус нема изиграно до сеа сите ги гази ама по играта што ја гледав го играв минус лошо ќе беше Гаске ако ги користеше брејковите што ги направи

i ti ne si poaren ;) neznam dali go pratis Djokovic ama igra ubistven tenis.. go imav -19.5 za malce ke me sitnese gubese 0-3 vo 2 set, pobara medical i se vrati so stil 6-4 i mene mi donese nekoja para :)
Ок ти си поарен... 2-0 водеше во првиот сет и 3-0 во вториот сет се очекуваше плус гемови ама Џокович е ѕвер му направи три брејка во првиот сет и серија од 6-0 јбг на 3 ливчиња ме собори Гаскет! :S
Реално требаше да излезе плус ама јбг ного слаба игра на негова серва, бехендот му е бомба на Гаскет ама џабе 3 брејка у еден сет да ти направат на водство 2-0 треба да си идиот...

Џокович-Федерер чист 1 само слабо коефициентот 1.60 :)

Ајде типувачи нешто за вечер/утре?

Djokovic - Nadal - 1 @ 1.80

Поклон од кладилниците е коефициентот. :smir:

поклон според мене за денеска

Џокович - Истомин -19.5 гејма 1.90 (бетпоинт)

:uvo: хаха поклон , ќе праиме муабет после меч :) чиста 2-ка , 2.00 koef. за Рафа !

Иии што муабет ќе правиме? :smir:

За денес Wawrinka, Djokovic 1(-5.5), Del Potro и Soderling. На поголем влог.

Иии што муабет ќе правиме? :smir:

За денес Wawrinka, Djokovic 1(-5.5), Del Potro и Soderling. На поголем влог.

Го реши нема што :)
слабо станислав 1,15:tapp: , плус Вердаско и Мареј исто аут :) тргнаа изненадувањава во Мајами

Сега му е мајката, многу лош термин овие од 11 часот, до тогаш не излегува додатокот во кладилниците. :)

Инаку ме интересира што ке кажете за Гулбис - Кавчич, многу го форсират Кавчич дури и му паѓе коеф, а за Гулбис се качи на 1,50 ?
Исто така и овој Гарсија Ј, не ми е многу сигурен, иаку игра со некој аутсајдер, многу паднал на атп листата, ама сепак се за пишење, останатите сите фаворити.

Ај за тенис што се кладите еве ви една одлична страна со статистики,повредени играчи,сите натрепвари што се играат денес,утре исто така има и лајф скор.

http://www.tennisexplorer.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom