Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Надал минус гемови а? Најсигурен плус беше или хендикеп за Карлович... незнам колку го пратиш Кралович ама во одлична форма е и има страшен сервис и се очекуваше такво нешто па дури и сет му зема! Далеку од минус беше друже...тешко,тешко да победи Шарапова игра многу добро повеќе би пробал повторно на Робредо на изненадуање..
за денеска како одличен пар ми се гледа Надал минус гејмови 22.5
i ti ne si poarenНадал минус гемови а? Најсигурен плус беше или хендикеп за Карлович... незнам колку го пратиш Кралович ама во одлична форма е и има страшен сервис и се очекуваше такво нешто па дури и сет му зема! Далеку од минус беше друже...
Тип за денес: Џокович-Гаскет Плус гемови или Хендикеп за Гаскет зависи кај уплаќаш и какви услови има за игра... 9/10![]()
Ок ти си поарен... 2-0 водеше во првиот сет и 3-0 во вториот сет се очекуваше плус гемови ама Џокович е ѕвер му направи три брејка во првиот сет и серија од 6-0 јбг на 3 ливчиња ме собори Гаскет! :Si ti ne si poarenneznam dali go pratis Djokovic ama igra ubistven tenis.. go imav -19.5 za malce ke me sitnese gubese 0-3 vo 2 set, pobara medical i se vrati so stil 6-4 i mene mi donese nekoja para
![]()
Djokovic - Nadal - 1 @ 1.80
Поклон од кладилниците е коефициентот. :smir:
:uvo: хаха поклон , ќе праиме муабет после меччиста 2-ка , 2.00 koef. за Рафа !
Иии што муабет ќе правиме? :smir:
За денес Wawrinka, Djokovic 1(-5.5), Del Potro и Soderling. На поголем влог.