Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj e za zadaaaaaaaar odime napred makedonija
samo edno dali e vistina deka stojanovic ke e vo igra vo narednata faza
Никој не знае... Официјално, повреден е, не е спремен за 60 минути. Но веќе почнува да личи на нешто друго, затоа што 3 леви бека се сменија до денес а тој не не доби шанса. Стојановиќ е без сомневање најдобар лев бек што го имаме а таа позиција ни е најслаба на турниров. Вистинско чудо е како без лев бек-шутер ја поминавме групата. Ваљда затоа што Кире игра како за два десни бека...
Сите се сконцентрирани на Србија. Дај Боже да одлучуваа тој натпревар, нашите кога ќе се мотивираат максимално со 8 повредени газат се пред себе. Најтешко ќе биде со Данска, а со другите две имаме реални шанси. Со Србија најголеми,затоа што Скандинавците добиваат секогаш добро судење.
Како и да биде, целта е остварена, од сега понатаму се е само плус.
Абе точно е да,али ако игра Мојсоски ко што играше вчера би бил достојна замена до негде.Неможе да се спореди тимот со и без Кире али колку толкуLed by a player from Zagreb CO, Lazarov, but besides him being their greatest advantage, he was their greatest weakness.
За жал, точно е ова.
Се надевам дека и останатите играчи ќе се понесат од успехот и ќе можат да го супституираат учинокот на Лазаров доколку тој биде отсечен.
lele so nemam pasos ova mi e za um za drug pat ah mi idi da se ubijam se mi e plateno a jas nemozam da pojdam upm![]()
Србите ни се должници, ако го паметите нашиот пораз кај нив на гости со 10 разлика..кога ни ја пуштија Македонско “Девојче“ песната за да не ругаат, тоа беше после нашата победа дома или нешто сл.
lele be brat ti nemas pojma kako mi e mene ozbilno znaes kako goram za da bidam vo hrvatsaka da gi bodram nasite nemas pojma koe e 4ustvoto tamu