СП Хрватска 2009 - Македонија : Германија (17:30h)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на натпреварот?

• Македонија

Гласови: 63 79,7%
  • нерешено

Гласови: 1 1,3%
  • Германија

Гласови: 15 19,0%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А не можеш да споредуваш сега со македонска фаланга зашто борба во војна е едно а спортска уткамица е друго.

Си учел по македонски за метафора?

Ем судииве ни судат против нас па нашиве чисти зицери утнуваат. Јас сигурно ке ги дадев тие контри.

da vi ebam ceskite sudii da vi ebam plemeto sve da vi ebam ,mamata da vi ja ebam...oooo vi ebam toa glupite!!!! da vi gi rasturam od ebenje toa ceshkite kurvi , se so kleci dur moca da ebam , da vi ebam drzavata da vi ja ebam, da vi ebam toa kelavite glavi...se po spisok da ebam....da vi ebam......

нема чист фаул кај нас одма право 2 мин надвор ...

мајни го една у глаата бе посилно бе, не као некоја жена да галиш по глаата... и нашиот ако иде сеа да им честита победа, одам од тераса да рипам..

Мислам дека смее да игра. Мислам дека правилото беше ако добие црвен во последната минута добива казна за неиграње на следниот натпревар.

Иначе кривецот за поразов се судиите и нашите играчи кои не се доволно психолошки способни. Ебате психолог имаат вработено таму?
Ќе игра утре, единствена казна е 2 мин без играч после црвен картон а ако добие црвен картон за неспортска игра можи и екипата да игра до крајот на натпреварот без еден играч.. значи Кире утре игра... а јас мислам дека ЕХФ утре ќе ни врати за ова... али за денеска ДЕБИЛИЗАМ... просто кажано....

како не ги голтнет свирчињана судиве,сестрите да ни ги пуштет на гости Охрид соба ќе им чувам и то без платно

нека го фатат на тој бекот од земјата нека го тресна не ме интересира колку тоа ќе е неспортски ..само провоцира

Ауу бе судииве не уништија,ауу.Борко ниедна топка не фати,Миркулоски дрво невидено,ја не знам како игра за репрезентација.Паднавме психички,после исклучувањето на Кире.

швабине тешки плачи пички... она чесине што до пред 10години не знаеа да се пишат како се викаат неписмени будали.... се изреволтирав....

а и наша пуста црна среќа македонска... нигде... побегна... се скри

Ги смрзнавме нацистине поголемиот дел од натпреварот, така и им треба...
Лазаров излезе и играта падна скроз- што укажува колку психолошки паднаа нашите после исклучувањето и дека Лазаров ни е мотив и движечка сила во репрезентацијата.

Нека се заборави на ова, нека се мисли на утре- достојни противници бевме на еден светски првак дури и повеќе од достајни.
Утре во победа :vozbud:

П.С. До кога бе вакви проблеми со судииве :tapp: Јес да сме мала држава ама спорт е бе мајка му :uvo:

da vi ebam ceskite sudii da vi ebam plemeto sve da vi ebam ,mamata da vi ja ebam...oooo vi ebam toa glupite!!!! da vi gi rasturam od ebenje toa ceshkite kurvi , se so kleci dur moca da ebam , da vi ebam drzavata da vi ja ebam, da vi ebam toa kelavite glavi...se po spisok da ebam....da vi ebam......
и ја исто пичка им матер нивна

ne bekot od hrvatska.neka gi fatat tie pd metalurg (mirkulovski i filip lazarova) da gi aknat od zemja.drva nedodelkani i dvajcata.ebati igracite ebati.mislat protiv prespa i prolet igraat pa taka ke se probivaat.kreteni glupi:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom