Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
А не можеш да споредуваш сега со македонска фаланга зашто борба во војна е едно а спортска уткамица е друго.
Си учел по македонски за метафора?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не можеш да споредуваш сега со македонска фаланга зашто борба во војна е едно а спортска уткамица е друго.
Ќе игра утре, единствена казна е 2 мин без играч после црвен картон а ако добие црвен картон за неспортска игра можи и екипата да игра до крајот на натпреварот без еден играч.. значи Кире утре игра... а јас мислам дека ЕХФ утре ќе ни врати за ова... али за денеска ДЕБИЛИЗАМ... просто кажано....Мислам дека смее да игра. Мислам дека правилото беше ако добие црвен во последната минута добива казна за неиграње на следниот натпревар.
Иначе кривецот за поразов се судиите и нашите играчи кои не се доволно психолошки способни. Ебате психолог имаат вработено таму?
и ја исто пичка им матер нивнаda vi ebam ceskite sudii da vi ebam plemeto sve da vi ebam ,mamata da vi ja ebam...oooo vi ebam toa glupite!!!! da vi gi rasturam od ebenje toa ceshkite kurvi , se so kleci dur moca da ebam , da vi ebam drzavata da vi ja ebam, da vi ebam toa kelavite glavi...se po spisok da ebam....da vi ebam......