Coldplay

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за Coldplay?

• Вкупно гласачи
    186
hogar_oh напиша:
Море мавај таму, тие тебе ќе ти кажвет ми се свиѓале, не ми се свиѓале! Ти ко шо ќе речиш, ти си ГАЗДА!:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Боксот брачет :)

Super e grupata i imaat odlicni pesni...sea momentalno ja slusam Yellow od niv zaso me podseka na edna prekrasna nok...

МНОГУ НАЈМНОГУ ги сакам!! :)
Закон ми се,многу ми се супер и многу сакам да ги слушам :)
Speed of Sound ми е омилена :)

марина, гледаш каков ефект имат силата, сите ги засакаја:pos::pos::pos::pos:

dobri se!imaat ok stvari:
-don't panic mi e omilena od niv

koj gi saka Coldplay neka pise a i ako imate nekoi pesni ali ne od nivnite albumi tuku postari pesni EPs the blue room ako nekoj sfaka so e ova:)

sum gi slushnal i takvi cheal out mi se nekako coldplay.ama komedii beshe koa edno devojche mi reche deka coldplay se emo poradi nivnite pesni takvi

според мене: скоро сите песни им се исти, и имет многу педерски звук. (без љутки, ова е само мое мислење)

според мене: скоро сите песни им се исти, и имет многу педерски звук. (без љутки, ова е само мое мислење)

Па таков им е стилот. И јас да слушнам две песни од Металика исто ќе ми делуваат. Тој им е стилот и закон се. Многу си ги поштовам, омилени песни Clocks и FIX YOU!(:back:).

Не ми се свиѓаат баш... песните не ми се баш по вкус... :toe:

Не се по мој вкус ама Супер се дечките според мене..не ги слушам баш..ама имаат некои интересни песнички така да неам ништо пртив..а Guy Berryman ми е срцка:wub:

Супер се,до сега ниту една песна не ме оставила рамнодушна,или не ми се допаднала..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom