Во кој град е најблизок народот?

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Во демир хисар-дефинитивно!
Ако некој неверува во ова нека повели кај мене на гости па ке го уверам во тоа.

M@STER напиша:
Kaj nas (Struga) site sme bliski osem so drugata populacija ....
Значи Стружани недај боже, а? Катиљ до катиљ. Ме чуди како никој од Струга не изреагирал на муабетов:icon_lol:

vo Strumicak koj ne veruva ke dojde mos nekoj na karnevalot sega ke se uvere.

vo tetovo mislam deka e najblizok narodot ne deka ziveat tamu tuku deka skoro sekoj go znae pola tetovo.

Абре шо лафте бе се знае Гевгелија е најмирен од сите сите се знаат нема насилство има запослувања и шо уште друго нема

ЗАТОА ТИШИНА

FCLYON-1 напиша:
Абре шо лафте бе се знае Гевгелија е најмирен од сите сите се знаат нема насилство има запослувања и шо уште друго нема

ЗАТОА ТИШИНА

Е нема грешка - саа се кажа! :pos:

Fortune напиша:
Значи Стружани недај боже, а? Катиљ до катиљ. Ме чуди како никој од Струга не изреагирал на муабетов:icon_lol:

А бе ја не сум стружанец, затоа не реагирам, ама би рекол Мариофци, инаку не јајте лања за Сруга, таа го:pos2::pos2: има Струшкото езеро :):):):vozbud::pos2:

Остај - Кичеа е катасрофа!!! Они се јадат еден со друг! :star:

Epa ljuge da vi kazam pravo nikade ne sme mnogu bliski, sekogas se karame se tepame vojni vodime :).

Куде тумбе три бандере. :wink:

Најблиски се Охриѓани,Тетовчани и Велешани:pos:Сите со секој се знаат,знаат колку има другиот дома,какви проблеми има,финансиска слика за фамилијата обавезно,потекло од каде е прабаба му (Варош:pos: прво место).Тоа се вика близина:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom