купувам Вест понекогаш..најчесто за мајка ми..не за мене..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахаха, на лице место рпед трафика го „разгледуваш“Не купувам.
Али редовно читам.![]()
Ноуп. По тинексиве работам така да коа нема шо да праам зиам весник.хахаха, на лице место рпед трафика го „разгледуваш“![]()
Во право си, затоа и ако си приметил колку им се мали тиражите, памтам порано биквално не можеше да го видиш тој што работи во трафика од еден куп весници сега по 10-15 примерока од секој има. Веројатно народот не е толку глуп и наивен па толку да го манипулираатНе читам весник зашто во него ќе прочитам купени и нарачани статии. Македонскиот весник е опасен по здравје доколку го користиш и како тоалетна.
http://www.youtube.com/watch?v=dE8x--D5mgM&feature=player_detailpage#t=1535sВо право си, затоа и ако си приметил колку им се мали тиражите, памтам порано биквално не можеше да го видиш тој што работи во трафика од еден куп весници сега по 10-15 примерока од секој има. Веројатно народот не е толку глуп и наивен па толку да го манипулираат
Дали некој се уште чита весници?
Од помладите генерации сум и не сум имал многу прилика(речиси воопшто) да читам весници.
Па ако може да дадете препораки, само да не бидат премногу мејнстрим од типот "Цеца раскина со својот јебач" и слично, ако воопшто ги има такви.
Знам дека на вебот има многу избор на добри медиуми(македонски и не баш) но сепак онака ќејф би ми било наутро со кафе да има добар весник на маса.