Колку долго користите еден телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Iam smeneto 5 telefoni u minatata godina i pol i toa sekoash istiot telefon go koristam t.e. sony ericsson t610 ali sea ke kupuvam mot. razr mi zdosade od ovoj mojof

Eden telefon go koristam okolu 1-2 godini!Ali sepak zavisi i od samiot telefon!Ako ne se pokaze dobar za edno 6 meseci nov ke si kupam!:icon_lol:

hmmm otprilika gi koristam po 1-1ipol godina...imav nekolku mobilni do sea i samo edniot mi se rasipa posto imase nekoklu nesrekjni pagjanja...inace 1ipol godina imav sony ericsson t610 i ne mi se zaeba,a mi imase i pagjano i mi se isturaa razni pijaloci vrz nego...

Acid напиша:
Инаку, телефонот го користам додека не ми се заебе во било која смисла (квар, скршеници...) или се' додека не дојдам до пари за да купам нов. А тоа ретко се случува, па затоа кај мене телефоните остануваат подолго време.
И кај мене исто...телефоните гледам да ги пазам(чувам во футроли),така да незгодни ситуации како паѓање,истурање пијалоци ретко ми се дешаваат...

Телефонот ми рикна сабајле! Тоталка, мртов. Ќе влезе во историјата како најдолго чуван - 9 месеци.

e jas koga ke se "zalepam" za nesto...onda toa e toa:)Ne go menuvam za ziva glava...normalano se` dodeka ne se zaebe nesto(baterijata ili...).Po obicaj..tel go nosam u futrola..taka da mali mu se sansite da se skrsi ili...bilo sto drugo."Bivsiot" mi telefon...se` uste si go chuvam i nemam namera da se razdelam od nego ( se` ushte funkcionira)...a noviot morav da go kupam zasto mi se svigjase epten:)

Mene ako me prasuvas jas bi gi menjal na edna godina ama posto ne finansiram jas-togas dve,tri godini pa zdravje mozda i vise iako do sega ne sum imal mobilen podolgo ov 2 godini

Za cuvanje cuvam telefoni. Dodusa, ne gi nosam vo futrola, ama sepak gi cuvam.
E, sega, okolu menuvanjeto, ednas godisno zadolzitelno. Ama, posto nekako i okolu niv mi se vrti rabotata, mnogu zboruvam na mobilen, preterano. Taka da, i da ne sakam, za godina mora da go smenam zaradi otkazuvanje na baterijata :)

Прв мобилен ми е и незнам колку ќе трае до сега има 3 месеци стаж :).

Мобилен ми е толку небитна работа, го глеам исклучиво како практична ствар за јавување и праќање пораки и толку, ништо друго не ме интересира ни камери ни ммс ни не знам шо. Телефонот што го иам го користам веќе 3 години и сеа пред некој ден ми се заеба така да ќе морам да го мењам, али дефинитивно ќе земам нешто ефтино и практично.

Stom imam visok pari sakam da go smenam:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom