Кабелска vs. Сателитска

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Ја лично сум за кабелска . Некако грабеж ми е сателитска со Дримбокс .
А корисник сум на Кејблтел и за разлика од авторот на темата задоволен сум .
Ионака не поминувам многу време пред телевизија , ама ипак , сигналот мене лично ми е супер.
А и интерентот не ми паѓа .

Сателитска си е сателитска... Имам дримбокс со шеринг и 90% сите ги отвара.Над 3.000 канала, живот

Кабелска. Имам Кејблтел и задоволен сум.

kabelska imam Cabletel...ama satelitskata e najubavo

дреамбох и кард шаринг најдобро решение

јас го користам нема што нема

Здраво. Сакам некој да ми помогне со купување на Дримбокс комплет за сателитска телевизија. Значи која му е цената(во зависност од моделот), каде може да се најде во Скопје итн итн најосновни информации. Веќе кабловскиве телевизии нема да видат денар од мене. Катастрофа слика со катастрофа програми. Доста е. Доколку некој што веќе користи дримбокс даде подетални информации би бил благодарен:smir:

Drimbox u e majkata

јас сум корисник на сателитска, а сум има и кабелска и можам да кажам дека сателитската е мн подобра оти ти кој сакас тие програми си ги наогас

Кејбтел гледам имаат некои нови пакети.
Цените од ден на ден им растат како квасец:pos2:
Додека има овци ќе има и волна.

Kablovskata e 100 pati pojaka ama zavisi koja i za kogo kako,kakvi kanali saka da gleda.Satelitskata ima nekoi prednosti ama od 1000 kanali 800 se blokirani.

Кејбтел гледам имаат некои нови пакети.
Цените од ден на ден им растат како квасец:pos2:
Додека има овци ќе има и волна.
Koj ce тие нови пакети дали пуштиле над 120 дигитални канали :tv:
и кај ги читаш новите цени, тие не заслужуваат да им платиш и тоа што нудат а не да ги покаќат цените., :tv::uvo::tapp:

Дома имам и сателитска и кабловска.Сателитската е супер.Има превод на скоро сите програми и секогаш има добри филмови.Додека пак кабловската за овие нашите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom