Камелија во Playboy

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
BusHav напиша:
Epa namesto cela strana ni dade samo nekolku sliki

Сликите како слики не се објавени официјално туку се скенирани од списанието. Истите се расфрлани насекаде низ Интернет и ги нема на една страница, затоа ви ги давам како ќе ги најдам (башка Интернетот ми е ептен бавен па ме мрзи некогаш).

Иначе планирам да ви ги спакувам во едно новогодишно *.zip пакетче па така да ви ги дам!

Epa taka e vekje bolje,se naednas da bide

Камелија е најбољи бугарска пејачка - колку само е топ на спотот на Ти ела

Uste ne se simnale slikive ama znam deka ke idat Njamiiiii ......eve se simnaa aj cao...

Абе се е ок но премногу се преработени сликите не е толку убава у живо пред месец време беше гостин У еден локал кај нас

CopyOfDeath напиша:
Абе се е ок но премногу се преработени сликите не е толку убава у живо пред месец време беше гостин У еден локал кај нас

Епа се разбира, ретки се тие што се убави ем на ТВ, ем на настапи, ем во приватен живот, без ниедна брчка, мозолче и што ти знам. Се разбира дека за списанија ги “преправаат“ за нормално да има поголем ефект, нема некои грди да ги сликаат :) А за настапи (иако и таму треба да се тип-топ) не мора толку да се тегнат зашто ионака никој па баш не ги гледа во брчките/мозолчињата дали ги имаат или не

betogrozdanov45 напиша:
В срцето срцето в срцето си ми ти...и оште и оште и оште ме боли.

за тебе за мене, за всичко между нас
само спомени остават без глаааассссс :)

Леле колку е топ, дај бе кажи од кај ги симна сликите. Луѓе одам во Бугарија да го купам playboy. Зависен сум од неа дома имам се од неа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тоше напиша:
за тебе за мене, за всичко между нас
само спомени остават без глаааассссс :)
trtm trtm trtm....v srceto v srceto....
ima ljubov,ima ljubov,i samo ta ostana
tazi ljubov prosto nisto nisto drugoooooooooo....
dobra e kami ali ja epten ja postuem Preslava i Emilija,a da dais nekoi fotki i od nif?:icon_lol:

Anelija е закон дефинитивно Но сепак и камелиа е супер сеа јебига кај можеме ние со бугарите:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom