Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Dani^^^ напиша:
Не јадам благо :pov:Така да ЕПТЕН ми е лесно не 2 дена,2 месеци да издржам без никакво благо.Може само една коцка чоколадо у месецот и доста е...:)

Jas na edno sednuvanje jadam edno cokolado za zagrevanje pa ako ima uste ke prodolzam a ako ne-se osekjam kako nedojaden

2 dena bez sex mozam, mozam i 2 dena bez dinar u dzep, mozam i bez telefon i internet dva dena ama bez blago....NEMA SANSI

Стварно бе, мислам дека од благото сум позависен отколку од интернетот, а и сами можете да видите колку сум зависен. :wink:

Еве, сега кризирам за благо, па морам да се задоволам со сок :(

За зависниците: Од што мислите дека сте позависни, од интернет или благото?

Acid напиша:
За зависниците: Од што мислите дека сте позависни, од интернет или благото?

Од благото..:wink:

Воопшто не сум зависeн од благо, мозам да издржам и повеќе од една недела без благо

Ама ја и дур си сурфам и дур сум на форумов си јадам благо...:wink:

blago blago blago....samo zborime...a da donesese nekoja nevesta nesto pa nova godina e ili sto e. nemora mnogu po edna baklava da pocastese....cccc

I taka naletuvam jas na temava za da objasnam deka ne sum po blagoto i so denovi ne mi pagja na pamet da kasnam nesto blago,koga lugjevo baraat baklava.:) Eve aj,povelete,ne se sramete,posluzete se...:)

baklava.jpg

Acid напиша:
Во моментов ги јадам! :wink:
tutku_urunler_yeni.gif

Ацид Мој чоек... Луда сум за Тутку и за се воопшто што е благо!!!Секогаш си чувам Тутку дома за резерва...
Какви 2 дена, не можам да издржам ни 2 часа без благо...
И ова го зборувам од искуство, билив ме сум пробала и рекордот ми е 1 ден без благо и тоа ееее... Зависник сум прав, а не ми се лоши и од овие:)

milka.jpg

Aj лав МИЛКАААА

Epa ja da se sobereme site blago-jadaci i da ideme na palacinki ili nesto takvo!!!

Можам да издржам и повеќе од 2 месеци без благо. Али има некогаш моменти кога ќе почнам да се тресам (кога ќе ти падне шекер), и тогаш јадам како вол.

Во тие моменти се случува да изедам пола тегла мед, со бисквити и најмалце литро млеко!

Значи јадам еднаш, али обилатурно и тоа обично ме држи по 2-3 месеци до наредниот напад :)

леее ама се заебав забравих дек ке издржам повеке од два дена вчера без благо ама денеска се забравих и пак се нашибах благичко:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom