Кавадаречки речник

А ти братче, се гледа оти кај и од трговија, па и од готвење сета а разбираш, алаф да ти е даа...

Домаќин човек шо да ти распраам :icon_lol:

А тиа Жунињо ако го видиш кажи му мамето му го еба ако го зачекам, он на Реал гол од читиријс метра че му давал :pos:

Еден типичен кавадаречки збор сеа ми текна: Торко ! :pos2:

Дека ојш на школо ти бе? И немаш гајле че го поздравам ! Че му речам специјално и еден аутограм да маане вака каа за тебе, за Ѓоко од Кавадарци- Лозар :pos2:

Eee oд кај ме знаиш ти мене :pos:

А ти братче, се гледа оти кај и од трговија, па и од готвење сета а разбираш, алаф да ти е даа...

Краставици знае да не е Трајчо овцата сите ќе пропатат :pos:

Aбе земјаци ќе ве наврам у таквоа ќе ве наврам ме нема мене и не пушите на воа темата за Кавадарчани ај малце по живо да го ебам не сал а мчите:duel:

шо да лафиме бе да ти го опнам у шалварите :duel:

Кај сте бе да ве е**м , шо прајте , арни ли сте ?

Ами ни арни сме тора по дома , жента, децта сите сне арни. Мене малку ишијас ме фаќа ваа пуловинта , и на доктур бе некнја и тиа да го е*ам у доктор каа ми шибна една инекциа тулкаваа така :)

Да не продолжувам понатаму..

П.С. Не сум од Кавадарци од Ва`тша сум :)

Човеци, песоци че носеле на изерто

Море шо е воа не можам некој салам филм да наам да изглеам да го ебам. И друг пат не пиам више пиво каа не неам душа...Ептен е заебано у пичку матер.
У градот више почиња да се осејча мирисот од тиа пинџурот...Утре че а збуцам баба да се фане за работа оти најубав пинџур прае според мене :pipi:
Ае каа че го напрае пинџурот на сите има по едно тегло да ви даам...Ногу сте наши не за друго.

И ај толку оам си легнуам не бива ваа ми се спие у пичку матер

Z't v'k p'n b'i, edna b'a kaa mu se zak'a u k'kot nik'o ne moze da mu a otk'at

:D:D:D

Ti ibam u talambasot So cuvek bese so stvorenje te napravijaa ja neznam zos zivejs ti :D:D:D:D
Ѓоа грбна прскалица си у таа фацата со мајка беше шо те израѓа

море го знајте ли ниа шо се пишеше жан клод ван брусли на кантерот на инел серверте:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

сеа ми текна така си изнасмеав

Зошто дојде-За шо к*р дој туа
Затвори ја вратата-Де тисни а таа вратата да и го тиснам на маајк'ти
Леле ако те фатам-Само ако а наам маајк'ти че и го ст**м у среде п***а
Се даве!-Си е*уе *ичката Мајчина
Вини пу-Заебаното мече
Атлас-Светот во книга

--- надополнето ---

Ке одам да јадам, пак ке дојдам- чоам да јаам па че доам
Добра вода,подобра здравје- Арна вода,поарна на к**от
Тугинец во ноќта- Јабанџија у никое време

Kajgana Shop