Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Имам тесни маички од HIM

Оваа може да ти послужи за чизмите да си ги бришеш, а останатите две можеш и да ги носиш :)

Инаку, ја моментално имам останато само неколку(ги раздадов, а веќе почнаа и да избледуваат), две од Metallica, Cannibal Corpse, Iron Maiden и Cradle of Filth.

А, до пред година имав три од Cannibal Corpse, две на кратки ракави и еден блузон од Cradle Of Filth, пет-шест од Metallica, една од Pantera, една од Embriotomy и една од Dark Funeral.

моментално од никој, но на времето, имав и блузон и фармерки со ЕМИНЕМ....многу го сакав, уште го сакам али не толку многу:pos2:

Моментално од никој но се надевам дека ќе добиам од Еnrique Englesias:).

Rolling Stones на широки рамки,летна,со добропознататиот јазик,и добивам на самодоверба кога си ја носам :poss:
И од Muse. Сама си ја направив,кога веќе не можам да најдам.

vo skopje znam samo edna prodavnica za vakvi raboti. vo leptokarijata ima eden metal shop, ima dosta dobri raboti. a ako znae nekoj nekoi drugi mesta neka gi kaze :D

Во Охрид има нај малкѕ 3 продавници каде што се продаваат вакви маички/блузи...!!
Јас персонално имам од Боб Марли, Тул и Вајб Трајб. :helou:

Во Охрид има нај малкѕ 3 продавници каде што се продаваат вакви маички/блузи...!!
Јас персонално имам од Боб Марли, Тул и Вајб Трајб. :helou:

da be druze gi znam vo ohrid i imam kupeno od niv ali ne se nesto mnogu kvalitetni i nema mnogu izbor, ima i vo struga eden so pravi takvi maici e sega i kaj nego nema nekoj golem izbor, a za 300 den. kvalitetot ne e mnogu los.

Имам една АЦ/ДЦ и РХЦП :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom