Invoker

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Локација
Скопје
Па вака ... Invokerot е многу специфичен херој и може да биде изигран на милион начини ... кажете како мислите дека би било најдобро да се изигра што itemi купувате, со кои магии го играте итн итн ...

f451-Kael.gif

3f4d-invokerft9.jpg

Ѕидот со мраз + метеорот

Само тие 2 магии или пак ги менуваш во зависност од ситуацијата?

Јас на пример го играм со Tornado и со Meteor ... пуштам tornado летаат во воздух и за тоа време Chaos Meteor и точно пред да паднат нагазуваат на метеорот :)
а исто така за бегање Ghost Walk и Ice wall

За итеми скоро секогаш го играм со Hex,Power Treads,Svera, а од магиите ги изучувам Еxort за + dmg и 2 пати Quas и 1 Wex за Ghost Walk

Па најчесто ги менувам во зависност од ситуацијата.Инаку најкористени ми се: Froge Spirit,Cold Snap,Sun Strike обично за херој на малце хп кој е на бегање :):) Meteor за во гужви :) И се разбира Ghost Walk за кидавела :) За ајтеми обично PT,Guinso,Shiva можно е и Heart да искомбинирам :)

Сан Страјк... Ја обожавам магијата... Се радува некој се спасил на малце и... БАНГ!!

Samo znam deka retko koj moze da go izigra herojov do jaja.
100% da mu gi iskoristi kapacitetite..
Tezok heroj za igranje,skoro kolku meepo samo sho nebara croud control.

[I da, zboram za igranje,a ne za kurchenje i tepanje nubovi u pub-game sho ti go trchaat cel meteor.]

Samo znam deka retko koj moze da go izigra herojov do jaja.
100% da mu gi iskoristi kapacitetite..
Tezok heroj za igranje,skoro kolku meepo samo sho nebara croud control.

[I da, zboram za igranje,a ne za kurchenje i tepanje nubovi u pub-game sho ti go trchaat cel meteor.]

во право си ... ја никој немам видено да седне и да го изигра херојот ама баш онака како што му се капацитетите...

Ме интересира како се апгрејдира магија... На пример сан страјк кога ке ја внесеш и исти демиџ прави цело време , или се менува со крајниот скил ?

Зависи за која магија станува збор. Ти пишува во introduction на магијата.

Па ти пишува таму Deals damage based on wex, или слично.

И мене Sunstrike ми е омилена и многу ќеф прам со неа:wink:

Cold snap играм кога веќе ловам некој, кога сум ујачан, за у туча нормално Торнадо + Метеор... само треба брзо да реагираш зошто сите ке се разбегаат .. прво торнадо па метеор, и газиш, најмерак ми е кога соиграч ми е Дрвото и Змејот, тројцата у напад.. епа тогаш улти сите и пвнинг .. нема бегање ...:pishtoldz

а за рецепти .. обавезно правам Boots of travel за фармање нормално да го изјачам, ова е од почеток .. + торнадото(не ми текнува како се викаше) , и имам мувмент 420+ , послем правам свера или хекс , зависи од ситуацијата во која се наоѓам со кого играм и сл.

Invokerot против double line, се игра со emp како магија. После можеш да направиш aga/hex, за да бидеш целосно корисен во битка.

Јас пак незнам да му ги мешам магиите!!хахахаха зш не играм толку со него ама мн добар херој!!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom