Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Канта од моторола шо ја влечам по мене (и вечно ми празна батеријата и неам кредит) заради моите...морало да им бидам достапна на некој начин :icon_roll
Ич не ме интересираат мобилни....

eve go, po specijalna narachka mi go pravea so rachka i mp-trojka player da e..

i hard drive imat so 250GB

mobilka.bmp

CopyOfDeath напиша:
дури сеа ја приметух темата инаку моментално користам сониериксон т-610 али сеа ке го менјам у к-750

menjavaj go i zemi si w800i koga veke si za k750i daj uste nekoja paricka....btw imam nokia 6681 nokia....stormy bombata si e zakon ostaj ti nema da iscurlish nikoj ne se trevozi...symbian si e si zakon barem zasega...a ovoj so dekodiranjeto 302 alcatel...ne ti se isplaka brat...imash eftini telefoni kupi si poalasen...batali go toj...ovoj sto mu e ubav mc60 ne videl najocigledno drug telefon...toa e (sorry odnapred) teshko sranje....i stvarno neznam sho lugeto ubavo gledaat u LG telefonive...stvarno se tapa...ne komunicitaat so drugite modeli na tlefoni prenos na podatoci i sl.....katastrofa....samsung se zakon za niv, pa i pomalku raboti da imaat na niv....i za kraj mrazam telefoni na preklop....

Чувајте си ги коментарите за себе, важи? Не секој може да ги троши парите на мама и тато на скапи телефони :wink:

Nokia 72 10
Не го мењам за ништо! Батерија 5 дена. Се полни за 30 минути. Има Зелено копче, Црвено копче, Аларм и Дригитрон.

ПС: Ја има и Кристина Агилера на слика :pishtoldz

Имам Sony Ericsson T-610 и сум си многу задоволен!Башка не е од МКД туку од запад!

алкател, му ја заборавам бројката, ама е од најевтините со камера

vlatko напиша:
!Башка не е од МКД туку од запад!
Сигурно си многу горд на тој факт.....:wink:

Иначе јас имам алкател.......
Незнам шо модел.....Ама има Nofx layout...

:):)

MSV напиша:
Сигурно си многу горд на тој факт.....:wink:

Иначе јас имам алкател.......
Незнам шо модел.....Ама има Nofx layout...

:):)

Custom.....layout...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom