Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ај да ми препорачате некој понов модел, така тинејџерски, интересен да не е досаден :ne: имав секакви мобилни со камери блутут инфраред видео клипој и сеа заглавив со овај
panasonicx500_270.jpg

предлог?

Мистичен напиша:
Блиску сме, ќе ти спуштам уште малку! : )

Него, очуван е фино? Гребаници, акан по ќошињата...?

fino e ocuvan nema nekakvi problemi ili slicno ,sea ne e ko nov ,standart udiranja po kosinja ,aj ako sakas podobro da go opulis ,kazi mi pa ke se dogovorime. eve ke ti simnam malce ama mn malce :) ili ako imas v3 motorola za zamena . ajde pozdrav

Jas imam doma edna toshiba w21t proverete na internet sto se ima taa, steta sto ne mozam da ja koristam tuka

Знае ли некој како да декодирам алкател 302?фала однапред.

T68i.jpg

:[/QUOTE]
toa e mojot mobilen i mnogu go sakam i sega za sega ne go menjam.imav sony ericson z200 ama me napadnaa na ulica so noz i mi go zemaa,a samo sto si go kupiv za rodenden!!!FUCK

MSV(support) напиша:
Знае ли некој како да декодирам алкател 302?фала однапред.
Ќе отидеш у сервис и ќе си го декодираш.

Има и втора опција. Ќе си купиш соодветен хардвер, софтвер, акцесоари, ќе учиш занает и сам ќе си го декодираш.

pearl напиша:
Здраво момци. Ми треба ваш совет, ако милувате нормално :)

Од работа ми даваат мобилен да си одберам, а јас вака лична на очи, ама слепа на техника не можам да одлучам. Имам шест модели, кои знам однапред дека се за никаде, оти сите се застарени. Kој вие би го препорачале:

1. Motorola V3 Rasor
2. Motorola V551
3. Sony Ericsson Z500
4. Samsung P207
5. Nokia 6101
6. Nokia 3220

Јас од тоа што го прочитав и видов би одела со 3 или 4, ама реков ај да прашам да видам другарчињава што ќе препорачаат :)

thanks in advance
pearl :wink:

RAZR rules, ako ne ti smeta sto e na preklop. Jas denes si igrav so nego, bombona e (brat mi dobija poklon) - jas licno mrazam telefoni na preklop ali razr-ot mi fati oko. Tezi samo 95 grama, tenok e boli glava, vo dzeb ne go osekjas, baska kamerce zakon, video klipcinja -- ma ima da se sllikas niz makedonijava vo docni utrinski casovi. Baska e srcka na izgled - ne sum po telefoni i fraerluk, ama ovoj vredi za fraerluk.

дури сеа ја приметух темата инаку моментално користам сониериксон т-610 али сеа ке го менјам у к-750

Алкател крш оние од најпрвите.

Никад нема да се фурам на мобилни и да давам по 300 евра за телефон.

за тие пари, ќе си купам лаптоп!

moTaro напиша:
Алкател крш оние од најпрвите.
јас копнеам за таков мобилен. пошто сум изгубен случај и губам се што носам со себе, бар да не му ја мислам. така да кога ќе го изгубам овој ,што патем не го купив јас, ќе си земам таков некој. до душа лажам, нема да земам никаков

инаку моментално си губам здравје со овој
некој си LG 8330 (сега дознав дека така се вика)

5472190SPA64UC224612M.jpg

ако некој најде ваков мобилен некаде, мојот е да знаете :icon_lol:

Јас си имам Самсунг ТГХ 200 такозвана по надимак Бомба. :)

Ако видите некого со конци на главата, јас сум му го сторил тоа.:pos::pos:

ja imam sony ericsson w800i
morav da se pofalam priznavam...mnogu si go ljubam mobilniot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom