Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Samsung E800 имам.
Што му фали на моето телефонче Стенмарк?

igla напиша:
Samsung E800 имам.
Што му фали на моето телефонче Стенмарк?

Блутут ... иии мислам Инфра ред порт нема ... не можеш ништо да пратиш, да примиш - женски телефон (според мене) 8)

StenmarC напиша:
divine Т68i е многу добар телефон ... а веруј, Z600 не би го зел и да ми го даваш т.е. би го зел, али одма би го продал :lol: :lol: :lol:

Fala sto mi kaza, poklon od mene nema da vidis nikad :!: :lol: :lol: :P

Jaс би зел и 3310, колку и да се стари, идат ко алва на Битпазар за илјадарче! :D

Acid напиша:
Jaс би зел и 3310, колку и да се стари, идат ко алва на Битпазар за илјадарче! :D

Добро телефонче .... Знаете дека Нокиа 3310 е најпродаваниот мобилен телефон во светот ???? :wink:

StenmarC напиша:
Acid напиша:

Добро телефонче .... Знаете дека Нокиа 3310 е најпродаваниот мобилен телефон во светот ???? :wink:

Најверојатно, и најдолго држеше добра цена...

Не се фалете многу многу, бидејќи гледам дека никој од вас не држи ништо што врти на Symbian OS. Се што е на Симбиан е за риспект, па макар и постарите модели!:)

PDA Mobile ги ставам надвор од конкуренција на мобилни, не се во таа група.

Мистичен напиша:
Не се фалете многу многу, бидејќи гледам дека никој од вас не држи ништо што врти на Symbian OS. Се што е на Симбиан е за риспект, па макар и постарите модели!:)

PDA Mobile ги ставам надвор од конкуренција на мобилни, не се во таа група.

Риспект :P
Нокиа 3650, 6600, 6630 и некои други понови модели имаат Симбиан ... други кои се ??? знам уште еден Моторола А925 ... други кои имаат симбиан ??

Имав Siemens MC60 ама јебига ми падна во вода цркна главната плоча и ај на сервис ама јебига им ебам 5000-ки бараат за поправка, па го земав на сестра ми Nokia 2100 па едно 5 месеци со него бев и сега за 2500 си земав Siemens A52, ама нема да го служам долго најверојатно зашто праам напори некако MC60-ката да го заменам и такви ствари, а би сакал да имам Nokia N90 овие новите Nseries што се... http://www.nokia.com/nseries/

Имав
sonyericssont610_415.jpg

сега имам
516b.jpg

посакувам
31978.jpg

Моторола го подготвува првиот “паметен“ мобилен телефон (smart-phone) со оперативен систем Linux. Изгледа во Американскиот гигант Моторола се одлучиле да му дадат шанса на Linux-OS, бидејќи останатото е веќе испробано.

a728.jpg

Телефонот има ознака А728 и е наменет за low-end пазарот. Моторола А728 нема камера, ниту секундарен (надворешен) дисплеј на поклопецот, туку само пластика низ која се проѕира и гледа слика од главниот TFT екран. Екранот е со резолуција од 320х240 и прикажува 16-битна палета бои. А728 има 8MB интегрирана меморија, МР3 плеер и e-mail клиент, поддржува WAP, MMS и Java 2.0 и тежи 120 грама. Овој телефон прво ќе се појави на азискиот пазар и тоа по цена од 370$. Попрецизни спецификации за овој телефон сеуште не се познати.

Спејс Каубој, трампај го одма, врти огласник, цената на п910-ката е бааѓи падната, можеби ќе најдеш некоја трампа.

Фала, ќе видам, но тешко да се решам да направам такво нешто затоа што не сакам телефони на старо.

Најголема заблуда е дека ќе се "за*беш" ако земеш телефон на старо. Досега 4 телефони сум купил од продавачите на битпазар и сите се покажале топ! Ниту еден квар, а сите сум ги земал за барем 40-50% поефтина цена од тие на ново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom