Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Sony Erryson Cedar,super telefon
imgres

Користам Samsung Z400V и да ви кажам задоволна сум од него :)

Другарче ме интересира како е со RAM-от..и секако батеријата при нормално користење. :)
Вака се извинувам што каснам имав проблеми со нетот. Рамот е 278м 4 апликаци (веб, маркет, игра плус нешто друго) до 230 мб но пак добро си работи. Батеријата при нормално користење 2-3 дена ( без ненормално штракање или палење некои исцрпувачки апликации). Се надевам дека помогнав. Пак се извинувам за доцнењето ;)

до скоро користев Samsung Wave gt s8500, ама за жал имаше блиска средба со тротоар и екранот отиде, сега користам nokia c5 5mp, презадоволен сум од телефонот

Вака се извинувам што каснам имав проблеми со нетот. Рамот е 278м 4 апликаци (веб, маркет, игра плус нешто друго) до 230 мб но пак добро си работи. Батеријата при нормално користење 2-3 дена ( без ненормално штракање или палење некои исцрпувачки апликации). Се надевам дека помогнав. Пак се извинувам за доцнењето ;)
Уживај :D Него го земав телефончево пред неколку дена но ме копка,дали да го флешувам. Бидејќи и вака е одличен, колку пари толку музика, но ме копка бидејќи на XDA Developers форумот дечките го направиле во класа на Desire. :)

Nokia X1-01( dual sim ) pd pred 10 denovi i super E ! si ja brka rabotata za toa sto e namenet *

Уф,веќе 2 години и 1 месец...и сеуште не се појавил(а) посекси за мене :)...неговото величество...:cuc: HTC Hero...
htc_hero3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom