Експлозивната Хелена

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја почитувам :back:
Има убав глас, затоа.

А ти Дивајн, мени канал, пушти Нова ТВ, имаш ред карпет и една весела македонка по потекло, која угол гола чита вести секоја втора недела :)
Таков е денот бе, шо.... :)
Што врска има па тоа со голотијата. Кога нема појма што зборува, кога не знае како да води емисија, кога си дозволува во таков термин да напиња со +18 теми и малото прсте од ногата да и се гледа ќе е невкусна. А и секако дека не ја гледам или пратам, начекав две репризи и си ги гледав за да видам што прави и до каде оди.
Иначе не знаев дека е хомосексуалка или дека тоа јавно го изјавила. Зошто тогаш ги провоцира мажите кои и се гости во студио? Или никогаш не е доста од внимание?:nesvest:
Кога ќе размислам колкава драстична разлика има помеѓу неа и сестра и` Ребека, си помислувам дека се од различни родители, посвоени во исто семејство, иако тоа не е возможно дека премногу си личат.:pos2:
За тие кои не ја знаат, еве да ја запознаете и да процените дали се работи за личност која може воопшто да помисли јавно да се истакне ... :nesvest:
http://www.exclusive.com.mk/gallery.asp?artid=9619

Добро бе...Едно не ми е јасно,се буните против водителката или против емисијата? Хелена е толку лоша додека Мелита и Дадар беа убајни за глеање??? NOT!
Тогаш не се буневте...не дека е згодна или се,ама барем носи гости и попунуе термин

Катастрофа... Ја знам уште кога беше во брак со оној адвокато Арбен Гоља, хаос и ја шутна на крај, оваа остана да се глупира по телевизиите преправајќи се дека е нешто повеќе, демек незнаел што имал :nesvest:
И арно вика Дивне место тоа време да пуштаат, некој интересни емисии или цртани серии за деца они таа ја пуштаат, да не може човек на а1 да пушти, од оној травеститон Боки, па сеа оваа бетер од него :uvo:

Катастрофа... Ја знам уште кога беше во брак со оној адвокато Арбен Гоља, хаос и ја шутна на крај, оваа остана да се глупира по телевизиите преправајќи се дека е нешто повеќе, демек незнаел што имал :nesvest:
И арно вика Дивне место тоа време да пуштаат, некој интересни емисии или цртани серии за деца они таа ја пуштаат, да не може човек на а1 да пушти, од оној травеститон Боки, па сеа оваа бетер од него :uvo:

Кога веќе го спомна Боки...сите го ругате...а он собра 10иљади у сала..тоа е доказ дека го сметате него па и Хелена...бидејќи за да ја коментирате мора да ја пратите...ај да не избрзувам со осуди за дволичност ама не ги ругајте а после неколку дена на концерти да им идете или да им ги снимате емисиите:)

Кога веќе го спомна Боки...сите го ругате...а он собра 10иљади у сала..тоа е доказ дека го сметате него па и Хелена...бидејќи за да ја коментирате мора да ја пратите...ај да не избрзувам со осуди за дволичност ама не ги ругајте а после неколку дена на концерти да им идете или да им ги снимате емисиите:)

Абе мрно нека водат кој им брани, само нека бираат таму некој саглам период, а не баш од сабајле деца коа сакаат да си гледаат цртани, што да им кажам на мојне ај сеа ќе ја гледаме Хелена затоа што е многу едукативна у пм!

Па имаат тие деца родители бе,или немаат,сигурно нема Хелена или Велија да водат сметка за едукација на твоите деца сам ќе треба да си ги чуваш и да ги воспиташ

Хелена е морон од човек кој заслужува да биде изреметен.Прво самата нејзина личност,нејзиниот глас,гестикулации и сл. се адекватни на карактер од серијата "The L word" (кој ја гледал знае за што зборувам).Не знам која емисија е полоша,нејзината или на Сузе(Браво шоу).Како прво концептоп е срање со големо С.Нема никаков ред а да не зборувам за вкус.Сиот тој циркус ме потсетува на една автобуска постојка,каде што Хелана(Експлозив) е постојката а гостите се случајни минувачи кои како случајно да поминале низ нејзината таканаречена емисија.Значи во една дневна нејзина емисија ќе видите гости од калибар на Каролина Гочева,за по рекламите Анета Наковска("неамбициозна" фолк пеачка )да го промовира новиот "рок" сингл.И на самиот крај како шлаг да ни ја претстават македонската Сека Алексиќ.Хорор!!!

Добро бе...Едно не ми е јасно,се буните против водителката или против емисијата? Хелена е толку лоша додека Мелита и Дадар беа убајни за глеање??? NOT!
Тогаш не се буневте...не дека е згодна или се,ама барем носи гости и попунуе термин

Искрено, денес дознавам дека Мелита и Дадар ја воделе емисијава пред тоа, па затоа не можам да кажам какви биле. Сигурно не биле толку лоши, дека не се толкави калаштури како оваа.
Иначе, веќе едни гости што носи ... Ноне што нема врска од животов или па таа охриѓанката пред некое време (незнам ни која е, ни што мајка бараше тука), која толку расклештено се понашаше што и Хелена почна фаци да прави. И од кога почна да се важи се` што пополнува термин или што е емисија со луѓе? Ајде ќе те молам ...
А тоа дали Хелена или Велија ќе се грижат за децата ... па ако имаат грам мозок ќе се грижат, затоа што тие претставуваат медиум, кој треба да има критериуми за тоа што ќе емитува. Овие очигледно немаат.
А за Сузе и Браво Шоу:uvo: ... тоа неможам ни да го сварам, за да имам сила да го искоментирам, а и има тука посебна тема ми се чини.

Емисијава ја гледав само еднаш, гостинки беа две актерки наши и една пејачка од Србија. За мене е само залудно трошење време, шо всушност и ми беше целта кога ха гледав емисијата.:toe:

хаха... ама ако не знаеш речиси сите проекти на нова завршиле во канта. последен таков е Закон љубави, кој ќе биде заменет со Rebelde (чекај да се насмеам: :pos2:). дури и ртл имаат подобра програма во хрватска, но сепак првото место си го зазема ХРТ.

Да не забегувам, не ми се свиѓа ниту Експлозив ниту мнозинство од македонските ток шоу-а, а инаку ако добро знам Боки се враќа во А1 после ОТ.
За откупена странска продукција, Нова има интересни содржини. Но најголем дел од сопствената продукција е чисто промашување. Не се сеќавам кој проект на Нова бил успешен. Ова го мислат и мнгоу гледачи во Хрватска, а токму разади серијата шо ја спомна (мислам за то, не сум сигурен) пред некоја недела имаше најави дури и за одземање на лиценцата за нејзино емитување во Хрватска. Значи, меѓу А1 и Нова можам слободно да клам знак = .
А со болдираното пак ќе повторам зошто е срамота до која состојба е доведена МРТ, што го зборував и во една друга тема.

Искрено, денес дознавам дека Мелита и Дадар ја воделе емисијава пред тоа, па затоа не можам да кажам какви биле. Сигурно не биле толку лоши, дека не се толкави калаштури како оваа.
Иначе, веќе едни гости што носи ... Ноне што нема врска од животов или па таа охриѓанката пред некое време (незнам ни која е, ни што мајка бараше тука), која толку расклештено се понашаше што и Хелена почна фаци да прави. И од кога почна да се важи се` што пополнува термин или што е емисија со луѓе? Ајде ќе те молам ...
А тоа дали Хелена или Велија ќе се грижат за децата ... па ако имаат грам мозок ќе се грижат, затоа што тие претставуваат медиум, кој треба да има критериуми за тоа што ќе емитува. Овие очигледно немаат.
А за Сузе и Браво Шоу:uvo: ... тоа неможам ни да го сварам, за да имам сила да го искоментирам, а и има тука посебна тема ми се чини.

Toa e тоа што се нуди,сакале гледајте сакале мењајте канали,сега барем има избор...и да стојам на тоа дека сепак родителите се тие што треба да водат сметка што нивните деца прават пред телевизор и колку време поминуваат пред истиот....Исто така околу списокот на гости, па што да прави...таквна ни е естрадата...Ноне Елена Ламбе Коста Бургов...кутрата нема и таа некој избор што да кани у емисија

Арбен е тешко швалериште и педофилиште, ми беше во комшилук едно време, најредовна “пациентка“ му беше Калиопи, а сега колку што знам има дете со некоја 20 годишна девојка.

Со таков човек чим била Хеленица, ништо не ме чуди повеќе.

%7B220AD7DB-7BE6-11D5-B196-000629572998%7D_HEL-2.jpg

Ипак не би простил :wink: *МИЛФ сапортер*

Емисијава ја гледав само еднаш, гостинки беа две актерки наши и една пејачка од Србија. За мене е само залудно трошење време, шо всушност и ми беше целта кога ха гледав емисијата.:toe:

За откупена странска продукција, Нова има интересни содржини. Но најголем дел од сопствената продукција е чисто промашување. Не се сеќавам кој проект на Нова бил успешен. Ова го мислат и мнгоу гледачи во Хрватска, а токму разади серијата шо ја спомна (мислам за то, не сум сигурен) пред некоја недела имаше најави дури и за одземање на лиценцата за нејзино емитување во Хрватска. Значи, меѓу А1 и Нова можам слободно да клам знак = .
А со болдираното пак ќе повторам зошто е срамота до која состојба е доведена МРТ, што го зборував и во една друга тема.

Не зборувам за серијата Rebelde, таа е за тинејџери :) (Ја даваат на К-15 мислам), туку за Тренутак истине, ѓубре од квиз, каде во термин од 20:00 се поставуваат вулгарни прашања.
Затоа ХРТ (па дури и до некаде РТЛ) е институција за Нова, која е мислам и најслаба по гледаност од националните телевизии во Хрватска.

Инаку, некој ги спомна Мелита и Дадар?? :nesvest::nesvest:
Па тоа мислам беше дно. (што Хелена го надмина)
Оваа збори брзо, другиов брадосаниот збори толку тииивко, за да никој да не го чуе (башка педерски глас што има)

Не зборувам за серијата Rebelde, таа е за тинејџери :) (Ја даваат на К-15 мислам), туку за Тренутак истине, ѓубре од квиз, каде во термин од 20:00 се поставуваат вулгарни прашања.
Затоа ХРТ (па дури и до некаде РТЛ) е институција за Нова, која е мислам и најслаба по гледаност од националните телевизии во Хрватска.
Знам дека е оф топик,али друже,молим те,Тренутак истине била лоша емисија?!Нова била послаба од ХРТ и РТЛ?!Каде ги наде листите на гледаност,бидејки колку што браусам по нетов,сегде наоѓам дека Нова е опасна конкуренција за националната ХРТ,дека двете го делат местото најгледана и дека РТЛ е на дното на истите рејтинг листи.
А за болдираното,не туку ми се праи дека не знаеш кога на хрватскиот форум напиша убаво кај ја даваат:pos2:
Te Buntovnike znace propast za Nove!
Ne mogu vjerovati da takva seriozna kuca ce da emitirati Buntovnike!
Cek, cek, da se nasmijem malo -
lol.gif
lol.gif

Pa znate li sta, sad su poceli emitirati i tu, ali na slabo prateni lokalni kanal. To je remake na nesto bolja Rebelde way, a u Buntovnice samo lipaju i placu. E to je sigurno mnogo losije od Zakon Ljubavi i bice i slabije prateno... U to barem vjerujem!
Таму збориш едно,овде друго.
Плус за второто потцртано значи дека мн. добро знаеш каде се прикажува.
Извинете за офтопиците

Летото ги заварував репризите наве4ер мислам накај 2 беа и повеќе беше интересно со мелита и тај(не му знам името), а сега со ваа глупата не е воопшто.

Знам дека е оф топик,али друже,молим те,Тренутак истине била лоша емисија?!Нова била послаба од ХРТ и РТЛ?!Каде ги наде листите на гледаност,бидејки колку што браусам по нетов,сегде наоѓам дека Нова е опасна конкуренција за националната ХРТ,дека двете го делат местото најгледана и дека РТЛ е на дното на истите рејтинг листи.
А за болдираното,не туку ми се праи дека не знаеш кога на хрватскиот форум напиша убаво кај ја даваат:pos2:

Таму збориш едно,овде друго.
Плус за второто потцртано значи дека мн. добро знаеш каде се прикажува.
Извинете за офтопиците

Убаво си напишав на форум.хр дека ја даваат на слабо пратен локален канал, а не на К-15 бидејќи стварно не бев сигурен. :pos2:
Само знам дека еднаш ја видов попладне, а не заприметив... ама сега знам дека е сигурноо на К-15 :pos2:

Инаку, што се однесува до гледаност, речиси сум сигурен дека РТЛ е погледана од Нова. За Вестите сум сигурен дека на Нова им се најНЕгледани.
А, тренутак истине е стварно дебилен квиз кој и самите хрвати го вреѓаат.

поздрав и извинете за офтопиците :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom