Victoria's Secret Angels

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Рај за очи буквално иако сум женско не можам да им се изнагледам.Едноставно совршени се сите до една:vozbud:А најубава ми е Адриана Лима и од поранешните ангели Тајра Бенкс:wink:

Според мене најубави се Adriana Lima и Ana Beariz Barros..

П.С. Да не ја заборавам и Миранда Кер..:toe:

najslatka mi e miranda kerr tolku e slatka i mila pa ako mozete da vidite stavena mi e na slikata....

ADRIANA LIMA без размислување !! ..Ги имам СИТЕ можни слики достапни на интернет од неа..Просто ја обожавам! :pipi:
Инаку и Хајди има некој посебен шарм..Уживав да гледам Project Runway.
А и цурата на Орландо Блум- Миранда Кер е ептен убава

Омилени ми се сите шоуа на Викторија`с сикрет..неможам да одвојам некое..секоја година се се поубави :pipi:

Мене па ми се допаѓаат сите сикрет ејнџелс на Хју Хефнер, едноставно зрачи ова ... гуру :vozbud:

Новиве ангели ми имаат убави тела, додека пак старите имаат и тело и лик!

Нов модел на Викторија Сикрет е русинката Ирина Шеик

Sports+Illustrated+Launches+2009+Swimsuit+YWSTor8zuuKl.jpg

Irina_Intimissimi_fall_2008.jpg

09_irina-shayk_12.jpg

08_irina-shayk_12.jpg

09_irina-shayk_06.jpg

09_irina-shayk_17.jpg

На некои слики потсетува мнооогу на Адриана Лима.
Инаку убава девојка.
Нашата Катарина досега е одбиена неколку пати од Викторија Сикрет, ама ај може некад ќе и се насмевне среќата. А може и никад :)

Новата реклама ...

Шит девојкиве будат и женски фантазии, а којзнае како им е на маживе :drk: :icon_lol:

Aлесандра Амбросио ми е дефинитивно преубава жена...најубава можам да речам...Ја обожавам! Прекрасна е значи..совршенство на природата...Алал нека им е на мајките што раѓаат такви луѓе...

ана беатрис барос, и амбросио ми се најкомплетни :) а глеам и оваа русинкава уопште не е лоша :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom