Колку ви значат модните марки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо отварате вакви теми некој со некого да се кара...оваа Ангела мисли дека е принцес( а уствари не е) и откога кажа некои глупи ствари кои никој паметен човек не би ги кажал се свести и сеа сака да си го исчисти името од снобизмот али нема да успее...Ацид убедува дека у Македонија 99% од робата е чкарт а далеку е од тоа.Купи ти една маица од пазар шо пишуе Дизел па после влези у Дизел у ГТЦ па ќе видиш која е разликата...Офчар си игра курот со сите он е цар а уопште не е сноб!:)...Делфин е сноб(иште) кој џабе и се нафрла на Ангела...и то...а реалноста вика дека:

90% од луѓето кои се праат скромни не се!
Некад е добро да бидеш облечен у марка зашо никад не знаеш со кој ќе се најдеш на вечера.
Некад не е!
А најубаво од се е да си избалансиран.Толку.Поздраф

АуРоРа напиша:
но купувам ЕНЕРЏИ, МИСС СИКСТИ, РИПЛЕЈ д бесттттт
Ама највише Енерџи

e kaj se detski ziti se...?:icon_roll

betogrozdanov45 напиша:
Абе шо отварате вакви теми некој со некого да се кара...

Не ни претпоставив дека со отварање на темава, би можело некој да се испокара! А карањето доаѓа поради различни мислења и препуцавања така што, мора и тоа да го има некаде. Ако негде претераат ќе бидат избришани и опоменати и тоа е тоа.

Еј луѓе кажете што ке носите за нова година и од каде?

filip_sk напиша:
Еј луѓе кажете што ке носите за нова година и од каде?
Јас ќе ги носам енерџи фармерчињата од Шутка, дизел патичињата од Битпазар, чорапите од Зелен (3 за 100), маичката - повторно од Шутка, и секако - јакната од џаршија.

Е ај браво. Јас ке носам највероватно од битсиани

gerard напиша:
И сега да бидеме сериозни. Оние што немаат пари не купуваат фирмирани партали, оние кои имаат си купуваат. И тоа е тоа. Престанете да кењате како тоа ако сте виделе некое парталче од излог, макар било тоа и од 300 денари, не ве занимало и одма сте го купиле. Сте го купиле, затоа што толку пари сте имале во себе. Да сте имале повеќе, ќе бевте на шопинг низ Рим, па немаше да налетувате на такви излози... со партали од 2 кома 3 евра

Сите ние убаво знаеме како треба, ама никој така не се однесува. За тоа е форумот. За да бидеме она што всушност не сме

Фере, и ништо друго!

Koлку не си у право.И стојам позади ова тврдење 100 % !Ама знаеш каде грешите ти и Ангела?Грешите во оној момент кога префинетоста ја изедначувате со цената на облеката...:icon_eek:
Јас ќе ти покажам парче облека што го имам на кое цената му е 15 евра и е неверојатно добро споредено со парче облека што сум го купила 150 евра кое за к*р не го бива!Само што јас кога ќе излезам у град можам да бидам облечена топ од глава до пети а вкупната цена на се тоа да биде 50 евра а и обратно-да изгледам ужасно у облека од 2000 евра.
Мојот вкус за облека и префинетост не се должи на скапите облеки туку на мојот осет за убаво и не убаво,на мојот вкус за тоа како ми стои нешто и у што добро изгледам а не у колку евра сум облечена. Кога ти и Ангела ќе го сфатите тоа вашиот изглед верувај ми ќе се подобри 100 пати.
Јас не викам да не се купуваат скапи брендирани облеки.Па и јас сакам бре да идам на шопинг у Солун,Белград и да потрошам пари понекад и ич не жалам за нив.Ама и кога сум на Књез Михајлова и кога ќе поминам покрај бутик во кој што стои прекрасна крзнена бела бундичка со цена од 50 евра влегувам и ја купувам-не си поминувам само со надеж дека ќе најдам иста таква од 200 евра!Затоа што јас ако знам да ја носам таа бунда и нека е 10 евра јас пак ќе изгледам прекрасно!
Толку..

jas ke nosam fustance od byblos...postaro mi e kupeno pred dve godini no ova ke mu bide vtor pat oblekuvanje...se mislsev da kupuvam neshto ali koga vidov kolku garderoba imam za vakvi priliki, a ne sum gi oblekla nitu dvapati nekoi raboti se odluciv za taa varijanta :)

Acid напиша:
Јас ќе ги носам енерџи фармерчињата од Шутка, дизел патичињата од Битпазар, чорапите од Зелен (3 за 100), маичката - повторно од Шутка, и секако - јакната од џаршија.

Колку ми го зема муабетот од уста:pos:

Дани ај едно зелено од мене:wink:

divine напиша:
Колку ми го зема муабетот од уста:pos:

Дани ај едно зелено од мене:wink:

i jas sakav da i dadam ama ne mi dava da i dadam :)

pa taka e shto....vo potpolnost se soglasuvam...da ne se povtoruvam:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom