Македонија без свој претставник на Мис на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
а и нема шо да идат таму, нашите пичиња од увек биле и се пар екселанце, најбољи...:smir:

Има толку многу убави девојки во Македонија кои не сакаат да се пријават на овие глупави избори на убавина.
Едноставно не личат на избори тие манифестации и секоја нормална девојка не би се пријавила.

А се додека таа Велкова го "организира" овој вид на избор и додека ја има лиценцата Македонија или ќе нема преставничка Македонија или ќе има некоја која само мајка и и татко и и викаат дека е убава.
Jas velam tebe da te pustime vgodina... Mozi???:back:

Срамно е помегу 110 земју учеснички да ја нема Македонија...па на Мис Свет учевствуваат и најсиромашните земји од Африка и Азија а од оваа година дури и Косово...
И стварно незнам до кога госпогата Велковска ке ја држи лиценцата...нејзина си е она си ја плака неможат да и ја земат освен ако не се откаже...а таа вели дека ке ја има лиценцата се додека е жива...па сега видете вие до кога ке трае ова:tapp:
Па порано кога се бираше Мис Македонија (иако бев мал) знам дека имаше голем број на гледачи, се правеше во тогаш убавиот хотел Силекс покрај базен па музика па гости па едно па друго па напнатост која ли ке е.....убави времиња....годиниве наназад Мис Макеоднија се избира во кафана, кафич па дури и на пракингзи:tapp:
Не сметаат за убава нација а нашите девојки изобилуваат со убавина шарм и карактер и можат многу да постигнат...иако Мис Свет не е најдобро место за тоа дека и таму ми е исполитизирано до одреден степен...
Како и да е се надевам дека од наредната година ке се средат работите

Шо ве чуди. Не ни е прв пат. А не ни е ни последен.
Шо е до мене уште поарно, ионака очајни сме, ко ради реда оди некоја од кај нас, а и прво и основно - нема официјален домашен избор за убавица.

Мис на светот за 2008ма е Русија.
Навистина прекрасна девојка.

capt.cps.omq84.131208211857.photo00.photo.default-341x512.jpg
capt.063387c39f9341a9ac2565132b6f2660.south_africa_miss_world_asvz115.jpg

capt.712008048b774ffc9cef27b2f03146d0.south_africa_miss_world_asvz105.jpg

Срамота е што од толку убави девојки ниту една не отиде на натпреварувањето:nesum:

А русинкава заслужено си победи...прекрасна е:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom