Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па нема да се распадне.:nenene:Џиновски желе бонбони место гради, пунети усни, сега и бради и јаболчници, листови на нозете...се прашувам по смртта како ќе се распадне тоа тело.
Како нема да се распадне ??????? :nesvest:па нема да се распадне.:nenene:
А кај си видел силикон да се распадне?Вечни ќе останат и градите и усните.Како нема да се распадне ??????? :nesvest:
А кај си видел силикон да се распадне?Вечни ќе останат и градите и усните.
силиконски мозок ???:pos2::pos2::pos2: ...Патот до вечноста е изгледа откриен-мајката му се само силиконски импланти:pos2:
Стотици години, да стои во земја на се и сешто нема да се распадне, дај молим те !!!А кај си видел силикон да се распадне?Вечни ќе останат и градите и усните.
da zasto bi se stavala pod noz,koga imate trista dodatoci za vizuelno(lazno)zgolemuvanje na gradite.a toa vi e redovno upotrebuvana varijanta.Исфрустрираност од машките? Немам големи гради и никогаш за никого нема да ставам силикони. Таква каква што сум се осеќам убаво во тоа што го носам, а и кога не носам ништо ... е сега не мора да сум привлечна за цела машка популација ... ако би ме сакал некој само за градите што би ми се прелевале на сите страни, поубаво да не го запознаам истиот. Имам повеќе квалитети од тоа. Значи мене не ми треба, а па за други уште помалку би се ставала под нож.:ne: