Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Ма какви силикони какви бакрачи
Природно му е мајката:drk::drk::drk::drk:

Џиновски желе бонбони место гради, пунети усни, сега и бради и јаболчници, листови на нозете...се прашувам по смртта како ќе се распадне тоа тело.

Елена Велеска рече дека не и пречела во доењето на детето :toe: зашто да не ако некој не е задоволен со своите гради нека си стави...

А бе шо драпате мадина сите?!?!?!Не биле убави, не чувствувала жената дразнење на брадавиците, бла, бла ...!!!

Абе ко че ги видиш така тркалезни, исправени, пупките во очи те гледаат...

:vozbud:
некој нека ми кажи дека вратил некоја таква ...(освен ако се плеска и самиот)
:pos2:
А за дразнењето на брадавиците имплантот ама баш нема врска,оти е само силиконско перниче поставено под градата и целта му е да ја држи исправена.(Анџелина Џоли да не не си ја чувствува усната а?)

Природно бе. :pos2:
Што фајда од силикони, ништо само пропаст

Џиновски желе бонбони место гради, пунети усни, сега и бради и јаболчници, листови на нозете...се прашувам по смртта како ќе се распадне тоа тело.
па нема да се распадне.:nenene:

имам прилично малечки гради, но добро е што ми се затегнати и оформени ( ги вежбам :pipi:) што во споредба со задникот ми се минорни а би сакала некогаш да ги симетризирам да имам вакви.. и еден ден ако се одлучам ќе си ставам како нејзините не мн големи слатки привлечни а вештачки :vozbud:
еве таа ги има и нека каже некој дека не е авион!

п.с: секако дека природно си е природно, но некогаш на некој деловен состанок би била посамоуеверена ако кошулката ми е колку толку исполнета, а не како сега морам да носам корпи (што ги мразам) ако сакам колку толку да изгледа со волумен :) ... и затоа сеа за сеа не се замарам и си носам бејби дол

едит: ако тогаш некогаш дечко/маж нема да ми даде и му се допаѓаат какви што ми се... наравно дека на оваа можност ќе и речам жао ми је али НЕ :)

Attachments

• Adriana-Lima.jpg
    Adriana-Lima.jpg
    51,7 KB · Прегледи: 5
Природно си е природно, што и да кажувате. Силикони се знае дека се за актерките и глумиците во специфични филмови. А така некако силикони за некоја нормална цура :nenene:.
Леле какво девојче-струмичанче имам видено, прекрасно прекрасно, останав без зборови, ама со мн убави гради 100% не беа силикони.

Како што тргнале работиве-ни тоа не е далеку. Ако се земат предвид и вештачки колкови, колена, заби, што да не, и мозок...На некои им треба и тоа.:vozbud:

А кај си видел силикон да се распадне?Вечни ќе останат и градите и усните.
Стотици години, да стои во земја на се и сешто нема да се распадне, дај молим те !!! :tapp:

Исфрустрираност од машките? Немам големи гради и никогаш за никого нема да ставам силикони. Таква каква што сум се осеќам убаво во тоа што го носам, а и кога не носам ништо ... е сега не мора да сум привлечна за цела машка популација ... ако би ме сакал некој само за градите што би ми се прелевале на сите страни, поубаво да не го запознаам истиот. Имам повеќе квалитети од тоа. Значи мене не ми треба, а па за други уште помалку би се ставала под нож.:ne:
da zasto bi se stavala pod noz,koga imate trista dodatoci za vizuelno(lazno)zgolemuvanje na gradite.a toa vi e redovno upotrebuvana varijanta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom