Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
Си смешал работите , колку и да ги почитуем ЛП морам да кажам дека Честер вади скрим ко пичкица на сцена додека пак Серж е човек кој пеел и ќе пее секаде исто , дал во студио дал во живо :)

за скримот да, ама земи у предвид дека има неверојатен клеан вокал...
во претходните два албума му беше неверојатен, башка и исто ги вади и у живо....
а сеа у новиот не дека му е лош вокалот, ама музиката им е тапа... така да, уште еден добар бенд западна во канџите на комерцијалата,т.е во бездната...

Си смешал работите , колку и да ги почитуем ЛП морам да кажам дека Честер вади скрим ко пичкица на сцена додека пак Серж е човек кој пеел и ќе пее секаде исто , дал во студио дал во живо :)

Slusaj posle 2ra minuta, ne bi rekol deka e scream ko pichkica za posle 2 saati peenje na koncert..

I znam deka Serj e 5ti tenor u svet, ali iako gi obozavam SOAD od ko se izbacija na MTV pred 4-5 godini, ne se sekjavam tocno, eww brat! mi se zgadi kolku losho ispea! bullshit! Se razocharav!

Dobro...

<=-- losho..

Ustvari..iam edna teorija...
Mozhe se SUX namerno..posho mrzat MTV? o.0
Sum gi slusal i u dobro i losho svetlo na koncerti, ama ne se volku sux kolku na MTV...pa..mi drzi muabetov?

[A za Chester ne seri, znae da iznenadi na dobro XD]

Slusaj posle 2ra minuta, ne bi rekol deka e scream ko pichkica za posle 2 saati peenje na koncert..

I znam deka Serzh e 5ti tenor u svet, ali iako gi obozavam SOAD od ko se izbacija na MTV pred 4-5 godini, ne se sekjavam tocno, eww brat! mi se zgadi kolku losho ispea! bullshit! Se razocharav!

Dobro...

<=-- losho..

Ustvari..iam edna teorija...
Mozhe se SUX namerno..posho mrzat MTV? o.0
Sum gi slusal i u dobro i losho svetlo na koncerti, ama ne se volku sux kolku na MTV...pa..mi drzi muabetov?

[A za Chester ne seri, znae da iznenadi na dobro XD]

Знае да изненади на тапа песна (новиот албум , скримот на Give it Up (ваљда така се викаше песната ) )
Инаку пак феминизирано скрима до 2:00 каде што престанува нормалниот му вокал и почнува со inward screaming што е прелесен да се изведе:)

Знае да изненади на тапа песна (новиот албум , скримот на Give it Up (ваљда така се викаше песната ) )
Инаку пак феминизирано скрима до 2:00 каде што престанува нормалниот му вокал и почнува со inward screaming што е прелесен да се изведе:)

Do 2ra minuta "feminizirano" "scrima" posho ne skrima, i posho toa go bara pesnata:smir:

Не ги слушам, ама со ДБЗ игрици одговараат :) Иначе вака има 3-4 песни од нив шо ми се свиѓаат, намб, ин ди енд, и уше 2-3 ама не памтам имиња...

dobri se..... a so pravat pesni so raperi toa e sranje ...mislam ne mu lici na eden roker da pee zaedono so jay-z :tapp:

dobri se..... a so pravat pesni so raperi toa e sranje ...mislam ne mu lici na eden roker da pee zaedono so jay-z :tapp:

Абе секогаш е убаво да им промени. Не може се едно исто па и постојано рок да има ќе се здосади. Технички гледано Линкин Парк одсекогаш си имаат и еден рапер односно Мајк Шинода. Тој во песните повеќе пее во стил на рап него како обичен рок. Плус миксот на музиката од Линкин Парк и музиката на Џеј Зи е прекрасен, едноставно те влече. Поголемиот дел што ми се пожалиле за тоа се луѓе кои што слушаат повеќе рок и не преферираат и друга музика па затоа не им се допаѓа ама еве за мој личен вкус пошто слушам се и сешто ми одговараат сите нивни миксови и колаборации. Туку да не знае некој да не ќе навраќаат линкин навака на балканов барем еднаш да отидеме?

хаха... абе добра музика си е добра музика, без разлика дали биле у дует со рапер или не...
колку беа само светли деновите кога ги немаше фејкерите
Мислам дека беа уникат со таа песна, добра е, онака за опуштање, кога си малку расположен, кога не си изнервиран.
Треба да почнете да ја слушате музиката, а не да покажувате одбивности спрема неа ако напраиле дует со некој рапер(или што и да е)

Не ги слушам многу,но имат добри песни на пр. A place for my head,In The end,Faint,Somwhere i Belong и уште 2 песни така одприлика му се добри

90% од америчкиве демек рок бендови се за со закон да ги забраниш! Па овие посебно. На деца до осмо оделение ако ги слушаат Linkin Park им се прашта, ама сите над таа возраст РЕЗИЛ!

Новите песни не ми се толку убави како постарите...кои не ми здосадија...:vozbud:xD
Иначе забегаа малку задње време и јас забегав од нив..........xD

Momcite se navistina super pravat mnogu dobra muzika i mnogu jaki tekstovi

абе Linkin Park се закон :ojea:
linkin-park-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom