- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
FortunE напиша:Ете јасно е зошто размислуваш сега вака, тазе си прекинала врска... Кога ќе ти помине тоа, кога ќе сфатиш дека џабе се нервираш и си ја трескаш главата, ќе бидеш спремна да бараш нова љубов (која можеби ќе биде вистинската)smizlicka напиша:FORTUNE fala na razbiranjeto.kako i da e mene zasega mi e tesko (raskinav so tipot pred nedela dena) i mozebi zatoa zasega taka i razmisluvam.dali ke razmisluvam poinaku koga ke pomine ovaa bolna faza...toa neznam.kako i da e fala mnogu,zasto izglea deka ti si edinstvenata sto me svati na forumov.a site onie koi imaa namera da me ismeat ili veke go napraia toa neka prosetaat malceЌе ти здосади да се прашуваш постојано кај си згрешила и зошто си дозволила да бидеш ти повредена... Нема аир од седење дома, плачење и молење... Тоа завршило, треба да ја кренеш главата и да се занимаваш со нешто кое ќе ти ја врати самодовербата...
Па и поразите се интересни, така учиш карактери и со поладна глава ќе размислуваш кога некој ќе сака да ти пружи љубов :wink:
Да мислиш едно, а да се случува друго е дел од секојдневието :wink:
Да резимираме : по мажи и по автобуси не се трча, секогаш доаѓа друг... :twisted:
(за мажите на форумов : истото важи и за жени - и по нив не се трча :twisted: :twisted: )