Зоран Јолески, нов преговарач за името

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.869
Поени од реакции
5.761
Македонскиот амбасадор во САД, е новиот преговарач за името.За него дале согласност и премиерот Никола Груески и претседателот БЦ.Во неговиот тим ќе бидат и Никола Димитров и Мартин Протуѓер, заради контиуитет
%7B4786AC73-EE05-11D4-B17A-000629572998%7D_JOLEVSKI-2.jpg

Селјак невиден хаха, ај со среќа ДПМНЕ решавајте проблеми:vozbud:

така кажаа на Сител сеа, од извори блиски до власта рекоа :) :) :) за брзо и линк ќе има :)

Македонскиот амбасадор во САД, е новиот преговарач за името.За него дале согласност и премиерот Никола Груески и претседателот БЦ.Во неговиот тим ќе бидат и Никола Димитров и Мартин Протуѓер, заради контиуитет

Млаце надвор од темава...прво, личните фрустрации кон Претседателот ќе си ги лечиш дома, а кога веќе објавуваш вест на форум, и ги објавуваш целосните имиња на учесниците, треба да го објавиш и на Претседателот. 99% најомразена личност на форумов е Црвенковски,знам, ама кога објавуваш вест ред е да се напишат сите имиња. Најдобронамерно:smir:

Млаце надвор од темава...прво, личните фрустрации кон Претседателот ќе си ги лечиш дома, а кога веќе објавуваш вест на форум, и ги објавуваш целосните имиња на учесниците, треба да го објавиш и на Претседателот. 99% најомразена личност на форумов е Црвенковски,знам, ама кога објавуваш вест ред е да се напишат сите имиња. Најдобронамерно:smir:

кулирај си бато дома сум и си ги лечам немај гајле. и како сакам јас ќе пишувам ич к** тебе да не те боли како ќе го пишувам. Најдобронамерно:tapp:

кулирај си бато дома сум и си ги лечам немај гајле. и како сакам јас ќе пишувам ич к** тебе да не те боли како ќе го пишувам. Најдобронамерно:tapp:

Мене не ме боли за никого, туку ти си ја изразуваш некултурата, Нејсе...

На тема...Јолески не за преговарач.

Идемо ајмо партиски малко
Power MKD - ти си бугарин
Димче - ти си србин
А ја - ви сте Македонци без мозак

Идемо ајмо партиски малко
Power MKD - ти си бугарин
Димче - ти си србин
А ја - ви сте Македонци без мозак

Еј немој да почнувам, има време до избори, особено овде за ставање капаци на полтрони сум махер...ај да се воздржиме до февруари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom