Nero 9

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно сретнав торент, сосе крак и си реков ајде да го симнам и да пробам каков е. А да знаев дека вакви глупости ќе ми се случат, ќе одев по твојата постапка де :)

Како и да е, мислам дека 8-цата ја имам еднаш инсталирано но пак се вратив на 6-ка.

Случајно сретнав торент, сосе крак и си реков ајде да го симнам и да пробам каков е. А да знаев дека вакви глупости ќе ми се случат, ќе одев по твојата постапка де :)

Како и да е, мислам дека 8-цата ја имам еднаш инсталирано но пак се вратив на 6-ка.

Од сите, според мене е најдобра и најбрза последната верзија од Nero 7 (Nero Premium 7.11.6.0)

Сега да ја пробам и 9кава.

Abe so sekoe podobruvanje na programot sum primetil deka baraat se poveke i poveke ram (mislam toa ne e slucaj samo kaj Nero)..jas momentalno sum na 8 i planiram da ostanam na toa, zs za 9-kava treba i Net.Framework 3 i uste nz sto tamu..

ke moze da mi pratite link za da simnam nero 9 zasto na stranicata ima samo za 15 dena da se koristi. mene mi treba postojano.

абе тапа ми е нешто...за цд снимање... 500мб јбг...nero 8 is my friend :ok:

Инсталирајте Imgburn и скратете си маките предизвикани од Nero-то. :)

Epic fail this. :p

Единствената новина што Неро воведува е тоа што секоја наредна верзија има повеќе блоат од минатата. For The Win нели?

ами снимање blu ray cd

Го снимив неро 9 пред 5-6 месеци, пробуав со разни клучеви, ама по ден два ми рече ти истекол траилот. Го избришав.
Тоа што целиот пакет зафаќа 1 ГБ ме натера да не барам други клучеви и да го избришам.

Самиот Неро Бурнинг Ром зафаќа 300 МБ (ееј, за да снимам двдња 300 МБ :tapp:)
Со непотребните додатоци расти до 1ГБ
Замена за

Burning Rom - CDBurnerXP (поддршува ЦД, ДВД, Блу реј)
Wave Editor - Audacity
Nero Vision - Windows Movie Maker и Windows DVD Maker (вграден во Виста)
Nero Home - Winodws Media Ceneter (далеку подобар од Неро Хоум, вграден во Виста)
Nero Showtime - видео и аудио плеер, за никаде. Media Player Classic Homecinema e 1000 пати подобар
PhotoSnap - најлош прегледувач на слики. Тој од Виста вградениот е подобар, а камо ли да се мери со прегледувачи како ACDSee
Nero Recode - Dvd Shrink

Доволно кажано. Сите замени се бесплатни, сите подобри освен CDBurnerXP, но тоа што фали кај CDBurnerXP на 95% од корисниците никогаш нема да му затреба, и сите заедно ни 50 МБ не зафаќаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom