Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Matej the Malicious напиша:Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?
^SaW^ напиша:Jas mislam sea da ja zeam WOW,ali ke ja igram na besplaten server code serverot,nema mnogu luge ali dobro e![]()
Mislam deka novata verzija na wow ke bide nesto kako patch.Nema da bide posebna igra od wow tuku ke bide nadogradba.Ke treba samo da se stavi nov patch i serverot da se unaprede i woala.Imas darnei i blood elves so mislam deka e golema utka na blizard.Trebalo uste 2 da izmislat i da napraat nova fakcija(kako hordata i alijancata)Matej the Malicious напиша:Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?
Никола напиша:Може да биде, не знам, најверојатно скокате неколку босови кои не ви се битни. Со мојот гилд, со еден, два вајпови, некаде сме накај 5-6 саати во молтен цел.
Абе нека излезе новиов патч инерврејт ќе ни го дадат како основен абилити.
иначе на скалкрашер сте? тогаш може да е разбирливо, ве гледам во ентер, се епици, организирано онака, македонска моќ презентирате![]()
G(n)omce напиша:Ova matej go pisuva zatoa sto e zanikade PRIST igrac
Никола напиша:нема потреба од бесплатни сервери, плати и играј.. ако сакаш бесплатно има милион други игри.. немој да си зезнеш време.
сега ја инсталирам heroes of might and magic 5..викаат супер игра..ќе видиме
G(n)omce напиша:Abe stoko ne mozev da go utepam se dodeka ja svativ taktikata a posle toa ti ja kazav i TI(aplaus ve molam) go utepa
Aplaus uste ednas