WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
па го прочита ли постот на мац)) на таму имаш појаки бесплатни сервери

Slusaj Macko jas ne velam deka WOW e glupa igra. Pa ne e za dzabe najigrana igra vo svetot. Ama mislam deka Lineage ll e podobra i vo grafika i vo prikazna. A ako nekoj ne ja znaj igrata eve vi link www.lineage2.com Videte i posle kazite

Bate izvini ama za grafika WoW ima podobra od Lineage2.A za najubava grafika (MMORPG igri) ima Guild Wars.

Abe dobra e i Guild Wars. Ama ako ja igras Lineage 2, togas znajs deka e super. Sekoj detalj e zapazen. Ama ko ke vidis site on-line igri se slicni. Ista sema se site.

Абе дечки...зашо терате оф топик...ако сакате кажете ќе отворам топик WoW vs Guild Wars па таму терајте....
Тука пишувајте за бесплатни сервери,кој ви е омилен најдобар итн...

абе за најЅСВЕРСКИ сервер му нема рамен на WOW CEZH SERVER ама за жал сега е затворен беше ФУНсервер(шо значи убиваш едно вуум 2лвли и 100 голд)ама многу беше игран и беше ЅВЕР оти имаше мн. голд и мн. јаки итеми и мн. големи лвл и дури го видов РАГНАРОС и ОНИКСИА

П.С. абе само за МОДЕРАТОР си МАЦ))

Jas igram na DankDomain i sum guide(sega za sega).Serverot e high server no ima 2 maani.Za acc treba da go pitas adminot i vtorata maana e so treba mnogu modifikacii da praves za da mozes da vlezes(raboti so 1.9.4 patch kombinirano so 1.9.2d kadaj patch i koristi Lacd-client)

Ја и Дафи игравме на Wowhazard.pt.vu....тој беше онака реален сервер,тешко се доаѓаше до левели ама теравме...игравме едно 2 месеци...ја имав два лика еден 19 лвл а еден 24 лвл мислам беше...И тогаш...
Сите акаунти ни ги избришаа...на сите на серверот не само на нас...мамата...2 месеци за џабе!!!!!!

Toreador напиша:
Играм/Играв исклучително со Најт Елфови или сега ко ќе се појават Блад Елфовите. Некако најќејф ми се...плус и ме мрзи да почнувам со други раси...играв прист, друид, и паладин еднаш пробав ама ја остаив...мах лвл 21 шо стигнав...со друид. ти? да погодам...таурен? :)

извини не те прочитав..:)

Не бе Night Elf сум, кул ми беа од почеток, плус на тој сервер имав друг карактер од страна на алијансата па му помагав на друидот..сега сум 60 и мислам дека е најдобра класа за мене.. Разновидноста е она кое ме влече, а друдот баш тоа го има.

Машала.... :)

Друидот ми е омилена класа. Ем има шејпшифтинг, ем може да носи ледер, ем има и добри дефанзивни, ованзивни и ресторејшн магии. Плус со секира ко е...закон! :D

Pod ITNO idam da si go zemam cdeto od WOW cim moze da se igra na nekoj server!!!
Dosta e Call of Duty2.

Mac)) напиша:
Ја и Дафи игравме на Wowhazard.pt.vu....тој беше онака реален сервер,тешко се доаѓаше до левели ама теравме...игравме едно 2 месеци...ја имав два лика еден 19 лвл а еден 24 лвл мислам беше...И тогаш...
Сите акаунти ни ги избришаа...на сите на серверот не само на нас...мамата...2 месеци за џабе!!!!!!

Dabe igrash 2 meseca i nekoj kopilj ti brishe akauntot...Znachi jasno e od platenite serveri nema bolji (barem za wow) mnogu luge se obidoa da napravat dobri serveri ama ne traat i taka the saga continues...

so ova za wow so treba tocno da napisam
set realm login.codeserver.be niso drugo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom