Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mac)) напиша:2 саати играв-30ка фатив...ама ако треба да го проучам малце пред да почнам на оригиналниве![]()
Mac)) напиша:не бе не ми се битни магии сакам да видам талентите како да ги распределам...за магииве си знам
Сеа сум 44 лвл Друид,највише таленти имам у Feral и Balance
StevoMC напиша:Daj kazete kaj ima dobri add ons a?
Allita напиша:abe jas sum strastna igracka na warcraft...e sega ova e neshto poveke...probav u internet cafe onaka od radoznalost...mi se dopadna...20 - 30 evra vredi...ama posle ima film trebalo da plakash mesecno neshto...za da igrash...kolku? tocno mi kazete...
greshka mozhesh da si napravish miljon serveri, nemash restrikcii. sepak, imash restrikcii na 1 server, a toa se nakaj 6-8 mislam. inace 50 serveri po 6.....udri matematikaCvetko напиша:Вака бе дечко ако купиш акаунт можиш на кој сервер сакаш да играш и тоа имаш право на 10 карактери. Skullcrasher има доста Македонци добро е таму да почниш. Првиот месец ти е гратис кога ке го активираш акаунтот после или со кредитна картичка или со Game Card, можи во Ентернет продаваат Game Card , некогаш имало и во Југотон и во Сет Нет незнам пробај види прашај. А понатака кога ке ти помине гратис периодот акаунтот или карактерот не се бриши тој си стои додека не ставиш Game Card затоа не е страшно толку. Страшно е тоа што ке се заразиш многуи ке те нервира ако не ти е активен акаунтот
. Како што чекам јас сеа до понеделник да ми стигни Game Card.