Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Темава под хитно у Чек Дис Аут! :vozbud:

2zs0cg7.jpg

Мајспејс дот ком!!! :tv:

А вака за неупатението на кратко,кој е уствари Кристијан Голубович?
:toe:

дизелаш....да.
мафијаш......тешко.
младината има тотално пограшни идоли,али не се тие криви

кристијан газда во свое време бил пола живот низ затвори и тоа е тоа за телефонски говорници:pos2: и за ред др работи само тој е останат жив од сите шо учествувале во видимо се у читуљи сеа има пари и тоа е тоа и преку моторола се зеза со обезбедувањето Кој е цар Београда они каже Кристијан:pos2: да заборавив и многу телохранители има

Сеуште е жив?:pos2:А и многу педерска тетоважа имал на нога:pos2:.Инаку Кристијан Голубович ти е турбофолк генерација сакам да бидам мафијаш(гангстер).Многу зборува и се рекламира затоа и кога ќе го кокнат ќе биди на насловна страница.

хехехехехе
Голубович ке бида цар на Србија додека е жив

точно е човекот е многу популарен - во неговиот замислен свет
он е популарен у маало со клинците шо се диват на протеински мускули и шо се у фазон СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ

Хмм уште од кога му ја видов фацата, ме потсети на нашиот Даниел (само што овој првиов има пари и моќ... инаку досега сигурно ќе служеше за потсмев како и Даниел)... ех пари и будали...

437577dsfgf.JPG
144952RQMzeB472889-02.jpg

Врска неам кој е типов, али ми личи на Мајкл Фелпс :)))

имаше тема за видимо се у читуљи може да се спојат :nesum:

Шо сакате коментирајте за него.Можеби малку е одлепен ама сепак е човек со СРЦЕ ... :zver:

п.с (Пазете да не ја види темава кога ќе излезе од затвор, ќе си имате проблеми не за друго:):) )

Шо сакате коментирајте за него.Можеби малку е одлепен ама сепак е човек со СРЦЕ ... :zver:

п.с (Пазете да не ја види темава кога ќе излезе од затвор, ќе си имате проблеми не за друго:):) )
излезен е мислам бе
или пак го опнале??
излезен беше пред некое врме па сеа

излезен е мислам бе
или пак го опнале??
излезен беше пред некое врме па сеа

Епа ако е излезен пазете шо пишувате против него... поопасен е дури и од Чак Норис:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom