Влашки вицеви

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување
Егеец паднал во депресија и отишол на психијатар. После 3 часовна сеанса докторот констатирал дека пациентот треба да си даде одушка на душата и да потроши некој денар за себе. После неколку дена доаѓа егеецов и му вика на докторот: ДОКТОРЕ, фала многу одма ми помина депресијава... Отидов дома и земав 300 евра и одма ги потрошив. Докторот жив радосен го прашува: А што купи со парите? Егеецов крајно сериозен вика: 18 иљадарки.

vlav doaga na gosti kaj prijatel na kafe ,prijatelot veli utre ke te baram po mobilen da odat na ribi lovenje ,vlaot veli ne nema potreba da mi zvones ,dojdi povikaj me ,abe jas ke ti se javam vlaot ne ne ,aj samo signal ke ti dadam ti spremise vlavot ne nebiva ke trosam baterija

dve vlainki razgovaraat preku telefon za recept za torta
KIRJACA pisi 4 jajca !
da ne se nogu da pisam 2 ?
pisi 4 ti rekov !
da pisam 2 ?
KIRJACA pisi 4 koga ti velam po praviot recept se 8 !!!!!

Вистински влав и вториот бран ќе го помине со иста маска.

Вистински влав и некој да ја загуби маската ќе си ја земе и ќе си ја користи...

Наставничка: Трпе, имам 8 јаболка, сум ти зела 3 колку ти останале?
Трпе(влав) : 9?
Настивначка: Е како???
Трпе: ми останале 5 и сте ми вратиле 4 зошто ми зедовте 3!!!

Оди влав со негов пријател во лабораторија да направи крвна слика.И откако ги добил резултатите му кажале ГОСПОДИНЕ ИМАТЕ ЗГОЛЕМЕН ШЕЌЕР ВО КРВТА! Влавот нервозен излегува надвор и пријателот го прашува како помина?Овој му вика МИ НАЈДОА ШЕЌЕР ВО КРВТА И САКААТ ДА МИ ГО ЗЕМАТ! Е НЕ ИМ ГО ДАВАМ И ЌЕ ПРАВАМ СЛАТКО СО НЕГО!

Оди влав со негов пријател во лабораторија да направи крвна слика.И откако ги добил резултатите му кажале ГОСПОДИНЕ ИМАТЕ ЗГОЛЕМЕН ШЕЌЕР ВО КРВТА! Влавот нервозен излегува надвор и пријателот го прашува како помина?Овој му вика МИ НАЈДОА ШЕЌЕР ВО КРВТА И САКААТ ДА МИ ГО ЗЕМАТ! Е НЕ ИМ ГО ДАВАМ И ЌЕ ПРАВАМ СЛАТКО СО НЕГО!
Малку глуп вицов друже..

Зошто Влавот ја прави домашната ракија со 67% алкохол?

Да не можеш повеќе од една чаша да му испиеш...

Некој влав бил на болница откако се породила жена му.
Докторот му рекол: Имате едно машко дете 3400 и едно женско 2700.
Влавот: Ќе го земам женското за 2700.

Малото влавче:
-Тато, ми требаат пенкало и тетратка за во школо...
-Еве сине почнаа изборите, сега ќе ни донесат чичковците...

Влавот посакува како што врни овие денови така да врни цело лето секој ден, за да заштеди на вода да не вади со цревото по бавчите/нивите...

Пред неколку дена кога почнаа врнежите влавот барем со едно миење на колата помалку има некој динар заштедено, (да не оди во автоперална, ама и од чешмата надвор колку толку ќе заштеди некој литар, а и сјај и прашок помалку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom