Роднини во Бугарија!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac.Koren
  • Време на започнување Време на започнување
Немој да лажеш, Бугарите го негират постоењето на Македонците! Самиот кажуваш, еден народ го ставаат во склоп на друг народ. Тоа е негирање пропратено со репресија и најпостачка пропаганда.

Бугарија е руска творба создадена за руските империјални потреби во 19 век по узорот на некаков туркски хаганат на хан Аспарух од кој што демек влечат корен. Македонците немаат заеднички корен со турко-монголите на хан Аспарух. И пази, клучниот збор е “денешна’’ (Бугарија). Македонци на тие подрачја живееле со векови, многу пред да се измислат нови етноси и држави во 19 век како “словенобугари’’ и денешна Бугарија.

Е на това се вика - утепа коча с мистрија и излови рибата с лизгар. Ако не разбираш какво е написано си викни нјакој да ти преведе.
Имаш претенции да разбираш от историја, но прочети и нешто друго, а не само на вашите историчари.
Кога е с'здадена Б'лгарија и кога Русија?

Брат му на дедо ми бил протеран,ни го знам ни го познавам ваљда е умрен до сега а за деца негови или внуци немам слушнато.

Дај барем направи уште един чекор и биди искрен докрај.Неандерталци и идиоти по форуми и по парламенти има и во двете земи а бих казал има и насекаде.Проблемот е че не бива да се потенцира на нив.

Ima nasekade ama na Balkanov idiotozmot e prifaten kako doblest :).

:pos::pos::pos:
:kesa::kesa::kesa:
:tapp::tapp::tapp:
:pos2::pos2::pos2:
Ете кој ќе ми го поправи денот...
LOL... LOL... LOL...
доообро...
и натаму,молим те кажи ми што се деси натаму...
Муахахаха... :pos2:
Јас понекогаш (кога ќе сретнам вакви `примероци` како тебе сериозно жалам што престанав да дувам на 17год.
Па тебе требаше за `наратор` да те земеме бе...
да не филмаш и ние да паѓаме од смеење.

п.с. Сега ми текна:
На нашиот прв заеднички одмор на Златни пјасци,пред 12 год. двајца мои другари дуваа и идеа после тоа у кино да гледаат филм со бугарски субтитри.
:toe:
Много смешно еj,ке умре от смех.
Прости факти.Когато е создадена БГ е немало Русиja.Прости факти.

Навистина нема шанси. Бугарките се расистки и за цигани не се женат.
Ти сакаш, ама грозјето е не е за пигмеи како тебе. Кисело е, нели? :-)

A za koj se ozeni Azis?

A za koj se ozeni Azis?

:oftopic:

Азис се ожени за Ники Китаеца.

Само што во шоуто VIP Brother некако одбиваа да се излапаат,па тоа ме наведува да помислам дека Азис се што прави го прави заради слава.

Тоа ти е-циганска,мангалска работа.

За тебе да не е.А честито.:smir:

E ne moze Tatar da se zeni za Makedonec a plus toa toj e Cigan i edin star drt pederast a pri nas takiva pederasti njama,obace nie sme ebci goljami i za tva imame nogo roda u Balgarija,mislis li ti tuka taka nie imame rodnini? :smir:

P.S. Pederite se najrazvieni najmnogu vo EU,bidejki nie ne sme i nikogas nema da bideme taka da uste mnogu ke pocekame za da imame takvi devijantni pojavi kaj nas...

E ne moze Tatar da se zeni za Makedonec a plus toa toj e Cigan i edin star drt pederast a pri nas takiva pederasti njama,obace nie sme ebci goljami i za tva imame nogo roda u Balgarija,mislis li ti tuka taka nie imame rodnini? :smir:

P.S. Pederite se najrazvieni najmnogu vo EU,bidejki nie ne sme i nikogas nema da bideme taka da uste mnogu ke pocekame za da imame takvi devijantni pojavi kaj nas...

Трето. Некогаш, многу одамна, добри девојки заоѓаа во Син клуб, во кафаната на СДСМ, како и во самата партија, за да се сретнат со добри фраери што, нели, завршува со секс. Така беше некогаш. Но, времињата се смениле. Сега педерите јавно изјавуваат дека во Македонија имало 200.000 хомосексуалци и дека сите ќе гласале за СДСМ! За беља, на последните избори СДСМ имаше околу 220.000 гласови. Основано е да се претпостави дека се тоа хомосексуалните, плус нивните редовни членови. Дојде време кога во СДСМ се навредуваат ако им спомнеш дека имаат секс. Се подразбира, се мисли на здрав секс помеѓу различни полови. Патем, ни Јани Макрадули, ни било кој друг, не може да ми забрани да имам свој став, секако позитивен и стимулативен, за телесниот изглед на нивната пратеничка Весна Бендевска. Ме возбудува, и тоа ти е.:toe:

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=EB98...696E66F14F45D9

Трето. Некогаш, многу одамна, добри девојки заоѓаа во Син клуб, во кафаната на СДСМ, како и во самата партија, за да се сретнат со добри фраери што, нели, завршува со секс. Така беше некогаш. Но, времињата се смениле. Сега педерите јавно изјавуваат дека во Македонија имало 200.000 хомосексуалци и дека сите ќе гласале за СДСМ! За беља, на последните избори СДСМ имаше околу 220.000 гласови. Основано е да се претпостави дека се тоа хомосексуалните, плус нивните редовни членови. Дојде време кога во СДСМ се навредуваат ако им спомнеш дека имаат секс. Се подразбира, се мисли на здрав секс помеѓу различни полови. Патем, ни Јани Макрадули, ни било кој друг, не може да ми забрани да имам свој став, секако позитивен и стимулативен, за телесниот изглед на нивната пратеничка Весна Бендевска. Ме возбудува, и тоа ти е.:toe:

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=EB98...696E66F14F45D9

Pak si kopiral od temata za seksot vo parlamentot,temata e za nasite rodnini vo Bugarija odnosno nasite deca! Znaes li kako se vika na Crnogorski za takvite deca? Djete neznanog junaka :pos::pos::pos:

А аз имам роднини в'в Велес. Родителите на дјадо ми са бежанци от беломорието, остават в пиринскија крај, други отиват в пловдивско, а трети в'в Вардарска Македонија. Идваха в нас преди повече от 20 години, след това не знам ништо за тјах. Надјавам се и бих се радвал да са добре! Поздрави!

А аз имам роднини в'в Велес. Родителите на дјадо ми са бежанци от беломорието, остават в пиринскија крај, други отиват в пловдивско, а трети в'в Вардарска Македонија. Идваха в нас преди повече от 20 години, след това не знам ништо за тјах. Надјавам се и бих се радвал да са добре! Поздрави!
А бе сум кажал јас...
:nerv:
Бог да чува и да брани од егејци!
Тоа треба топтан да се протера!
Антидржавен елемент,верен на државата како италијаните у Втора Светска Војна на рајхот и Германија.
Боље ич да не ги рачунаш,пошто у моментот кога ќе згусти...
они ги земале више гаќите у раце и гит да ги нема!

Треба да се репатрира,врати у Грчка.
Али има проблем.
И таму ги нејќат,у.п.м.

А бе сум кажал јас...
Антидржавен елемент,верен на државата како италијаните у Втора Светска Војна на рајхот и Германија.

Али има проблем.
И таму ги нејќат,у.п.м.

Абе ти зашто се изживјаваш като последна инстанција и едва ли не твојата дума да е закон?!
Ти си казал ... и какво от това?
Егејци, вардарци и пиринци ... не са ли това всички македонци, но по ред причини останали в три различни д'ржави и сега разделени, а дедите им са били братја.
Но ти това не го разбираш, заштото јавно ср'бското в теб е повече.

А бе сум кажал јас...

Али има проблем.
И таму ги нејќат,у.п.м.

По овој пост се гледа и ти колку си верен на државата. Искрено, ми се гади од оваа твоја изјава. :uvo:

Можеби, оти си Србин, не разбираш нешто. Егејци=Македонци. Нема разлика. Никаква.

Највеќе ме чуди што досега никој друг не реагирал на оваа анти-македонска изјава освен nadiki. Треба ли да дозволиме Бугарите да го бранат нашиот народ повеќе од ние самите?

Највеќе ме чуди што досега никој друг не реагирал на оваа анти-македонска изјава освен nadiki. Треба ли да дозволиме Бугарите да го бранат нашиот народ повеќе од ние самите?

На некој работи најздраво е да не реагираш, краток е животот за секирации по секоја ситница :wink:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom