Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Нема потреба од Охоланга, штом не сака да игра сега, како ќе сака да игра во март? Елена Ѓорѓиевска напредува и стварно ќе немаме потреба од Охоланга, која долго време и нема играно како што треба.
Инаку ептен ми е глупо на телевизија кога ќе слушнам... комбинираниот тим... Кој комбиниран тим, тоа ни е тимот, тие ни се ракометарките, речиси и нема некои поголеми измени од тимот кој настапи на ЕП.
Се ближи најважниот дуел во овие квалификации и се надевам дека ќе го надминеме синдромот на слаба игра на гости. Искрено се плашам од Холанѓанките, но сметам дека сме поквалитетни и доколку си ја играме нашата игра ќе немаме проблем :)

http://www.youtube.com/watch?v=PVt3X7Q6EsQ&feature=PlayList&p=E545A76AEF2075C7&playnext=1&playnext_from=PL&index=79Eh vreminja,kakva generacija:nesvest::nesvest:

Kakva generacija :nesvest::nesvest:,eh vreminja.

http://www.youtube.com/watch?v=PVt3X7Q6EsQ&feature=PlayList&p=E545A76AEF2075C7&playnext=1&playnext_from=PL&index=79Eh vreminja,kakva generacija:nesvest::nesvest:

Kakva generacija :nesvest::nesvest:,eh vreminja.

Леле да се врата овие времиња тоа највеќе од се го сакам,но тешко ова да се деси во блиска иднина,сеа нешто пробуамо преку машкиов ракомет,ама тоа тешко е да се пласирамо у осминафинале у лига на шампиони,а камоли до финале да стигнемо:toe:.Може некој успех да напрае Металург(машките) у КПК,ама тоа нема да биде ништо во споредба со тоа што напрае Кометал.Треба да се гордеемо тоа што го напрае Кометал,но треба и да се продолжи по истиот пат:toe:
бтњ знае некој од кј може да го спуштим натпреварот од финалето(реваншот во кале)2002 когај станавмо горди што имамо шампион у Европа:helou:

Тешко да најдеш од негде да го спуштиш натпреварот, освен ако од МТВ не ти го дадат. Што се однесува на Кометал... кога тогаш ќе дојдат и подобри времиња :)

Официјалната страна на МТВ како и секогаш не работи и не можам да видам дали ќе има пренос, реклама не забележав така да ќе чекаме до 15 часот и ќе видиме што ќе биде:toe:

Aко не ја даваат на прва, на сите да им го здрва...Идиоти од телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom