- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
а да престаневте да ги напаѓате нашите ракометарки???
тие воопшто не се виновни за тоа што изгубија...кој и да е, при слични услови ќе го постигнеше сличниот резултат...треба да се научиме да ги бодриме тие што ни носат радост и тогаш кога ни носат тага...а кога се јавува бесот да го истуриме врз тие што се навистина виновни!!!
Јас не ги напаќам само ракоемтарките! цел народ и сите спортисти од ралични спортови ги напаѓам. Пак го псотавувам прасшањето кое сто пати сум го поставил што сме освоиле ние во некој спорт медаља титула на европско првенство ил исветско? А нашите бивши браќа од хрватска исрбија и др. имаат еден куп медаљи освоено. Епа друже треба да се спуштиме на земја дека сем лихтенштајн и сл. или нека се земе да се направи вистински план и програма за развој на спортот во македонија. Јас уште го памтам ова и ќе го кажам, трајчев метро и жиелт бранеше за мкд во фудбал зашто зинго беше прецедател на фсм, кај го има ова? Епа друже од тогаш ништо нењ е променето. Затоа можеби и покрај послабиот квалитет што го имаме како народ ама со правилна програма и развој ќе дадеме поголем максимум а не како сега да имаме толку големи падови и успеси.
п.с. јас секогаш сум ги подржувал девојките и пак ќе ги подржам во наредните утакмици и секогаш ја кажувам оваа мисла дека кој не знае пораз да прими тој не знае ни на победа да се радува.