Кавга помеѓу брат и сестра (сестри или браќа)

А бе не е ова од сега.. од кога ја знам таква е.. ти ќе и кажеш нешто таа одма си го врти како што и одговара нејзе. Дете е во години ама.
Ќе ја трпам уше година дена после нека крши глава.:wink:

The`bItCh напиша:
А бе не е ова од сега.. од кога ја знам таква е.. ти ќе и кажеш нешто таа одма си го врти како што и одговара нејзе. Дете е во години ама.
Ќе ја трпам уше година дена после нека крши глава.:wink:
А шо после една година.:icon_eek: Да не планираш врат да и кршиш:icon_eek: :icon_eek: :icon_lol:

Ќе почнам да ги остварувам моите планови за во иднина, а сестра ми не е дел од нив.:icon_lol::wink:

Иам Постар брат три ипол години од мене коа бевме помали се случувало кавга и тепачка но последните 7-8 години едноставно конфликт не се случило имало кавга со повишување на тон но тоа најчесто доага како некоја поука ако сум зглешил нешто или сум направил некоја глупост не сакам кавги

Доколку имаш еден брат или пак една сестра и се налутиш дали има кој да ги замени неверувам тоа ти е најблиска крв

Немам ни брат ни сестра. Имам братучед со кој сум многу близок, ама со него не ми ни паѓа на крај памет да се скарам. Има 17 години метро 92 и сто десет кила. Башка иде у теретана секој ден. И ракомет тренира. На вас би ви текнало да се скарате со него?

Dimitarc напиша:
Немам ни брат ни сестра. Имам братучед со кој сум многу близок, ама со него не ми ни паѓа на крај памет да се скарам. Има 17 години метро 92 и сто десет кила. Башка иде у теретана секој ден. И ракомет тренира. На вас би ви текнало да се скарате со него?
Ја би се карал но никако не би се тепал:pos:

да, ама ако му прекурчам некој ден и реши да тепа...наебав....

Ја порано многу се карав и тепав ама бесцелно... Каков ќотек брат ми јадеше од мене оф оф оф!!!

Имам брат постар од мене 1 година, додека замина тој на факултет Скопје, секојдневно се каравме, додека бевме помали друи и со ножеви се имаме бркано подома и со пепељари имаме фрлано еден на друг, но откако замина Скопје, па после тоа и Англија, се зближивме многу и си фалиме еден на друг. Последниве 6 7 години не се сеќавам да сме се скарале за нешто.

Од брат ми сум постар 10 години, така да можам да кажам дека сум го карал и сум го тепал, ама како помал, додека не почна да разбира :)

Инаку, и тоа многу ретко се случувало.

Брат ми е постар од мене 6 години!Како помал си го јадев ќутекот али сега откога замина во странство на факултет ептен ми фали па кога доаѓа не ни помислува на тоа!:) :)

ja imam pomala sestra od mene 2 godini.kako pomali sekoj den se mlatevme kako budali,duri ednas i prosorot u dnevna go skrsivme so casi so se mavavme:lud: sega veke ne se tepame,samo se karame i nekad znae da zaigra i nekoj samar:icon_lol:

имам брат(7) мало ѓаволче,на сите ни е влезен под кожа,али често знам да се закарам со него,
и сестра(22) која (ова ќе биде шок за неа) ја обожавам:)као мали многу се тепавме(ме млатеше да бидам поконкретна):pos: али сеа сме неразделни...иако знаеме некад очи да си ископаме,претежно за облека,кондури и шминка,во глобала се слагаме...Zlobnica_ демантирај ме:icon_lol:

imam sestra od mene pomala 3 god. ko pomali se mlatevme eden na drug ama retko. se slucuva i da se skarame nekoj pat, no sega koga poretko se gledame si se imame eden so drug..kolku tolku :P :D

Јас имам 2 сестри. Едната е година и пол помала од мене и се немаме степано последниве 10тина години, се караме чат пат ама не е опасно. Другата е 10 години помала од мене и од време на време се закача, но најчесто со сестра ми, сега порасна исто висока како неа, и врие крвта и се закача секој ден, со мене поретко, веројатно затоа што имаме повеќе заеднички работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom