Кошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
вчера по долго време играв баскет во сала ... лом напрајвме нашата тројка :).
Денот заврши со скор 13-1 :)) ... абе како шо точак не се заборава да се вози така и ова не се заборава да се игра :)

Играјте кошарка!! НАЈДОБРО ХОБИ БРАВО ЗА ТЕМАТА Тим4е!!!:helou:

Играв јас кошарка порано, по иницијатива на татко ми. Планирам пак да продолжам наесен, ми треба физичка активност.

Играм најчесто нашкола или некогаш со друштво на спортска сала.:smir:

Тренирам кошарка веќе 6 години. Често знам да отидам и сам у сала и да направам ивидуален тренинг : )) Ајде да направиме еден кошаркарски кајгана турнир... Поздрав

Си играме у маало баскет.Иначе иам тренирано 3 месеци и се откажав пошто сум несериозен тип.

Тренирав едно 3 години, добри спомени имам од кошаркарскиве терени. А сега иначе само на физичко, по некогаш знае да падне добра кошарка :smir:

На тренинзи секој 2 ден, во школо на физичко а ко е убаво време обавезно и во Соколана на кош играме.

6 години тренирав... сега баскет (со голема желба да најдам уште 9 кои сакаат да трчаат и да знаат да играат кошарка, а не баскет)

Ако се прави нешто баскет/кошарка, рачунајте ме!

Играм на школо 3 пати неделно и плус 1 неделно в петок најчесто в сала.Таму паѓа квалитетна кошарка,ама обично и не обожавам многу на 1 кош.

Porano mnogu igrav I zatoa si se izvisociv I bev zavisen od kosarka se dogovaravme so drugari I sea znaeme da dogovorime da napraeme nekoa partija I ima zezancii I obozi na skara :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom