University American College

• Креатор на темата Креатор на темата Sonjicka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
American College

Aj kazuvajte iskustva, informacii kako na American College

NO TITLE

EPA SONJICKE NE ZNAM SO E RABOTAVA AMA I JAS NEMAM AMA BAS NIKAKVI INFORMACII ZA BILO KAKVI ISKUSTVA NA NEKOJ OD OVOJ KOLEG.JAS SE ZAPISAV TAMU MI IZGLEDA KAKO DOBRO SKOLO AMA NE POZNAVAM NIKOJ STO ZAVRSIL TAMU:toe:PA EVE I JAS GO PRASUVAM ISTOTO AKO DOZNAES NESTO PISI:helou:

ABE NIKOJ LI NEMA VO OVAA DRZAVA STO UCI NA AMERIKANSKI PA DA KAZE NESTO?

se zapisav na menagment otsek biznis i administracija na angliski jazik,a ti?

hmmm neam niso protiv amerikan,ali ne bi ti preporacala.pred da se upisuvam na fax toj period neli idea po srednive gi prezentiraa mak.faxovi...ko sea se sekavam za amerikan koa bea malce cudno mi padna i edna recenica se mi kaza za faxot.."imate opcija da ucite na makedonski,no dobivate diploma deka na angliski ste zavrsile..hmm" WTF??? ne e dovolno ova da se zakluci kvalitetot na faxov?mislam da:toe:

Хеј. Размислувам да се запишам CS, па UACS ми изгледа најкомпетентен факултет (според тоа што се изучува (тоа што го пишува на нивниот сајт)). Има некој од форумов што студира таму? Да каже како оди студирањето, ова она... некои инсајдер информации...

Spored mene nisto porazlicen od ostanatite privatni fakulteti, so site maani i doblesti :). Ubavo rasprasj si se i informiraj se.

Kaжи шо те интересира. Јас сум 3та таму.

Еми како се одвива настаната... Униформи дали има... Професорите како се однесуват со студентите... Ова она... такви основни работи... Дали има можност по тие 3 години студирање преку овој факултет да се префрлиш на некој во странство за пост дипломски?

Јас сум запишан на Американ и засега супер ми е. Прва година сум и така... А ме интересира како е за испити? Строго е или....

Не ми помогнавте на темава.... Ќе ми каже некој како е на испит или... :)

Почекај де... People have real life stuff to deal with, you know?

daj be stvarno kazete
najbitno ni e cenata:pos2:

a ako ima nekoj informacija i za Alexsandria University neka pise nesto

братучед ми е на Американ.....многу е лесно за изш однапред даваат прашања( барем кај него на смер-финансии), али малку повеќе ги замараат со проекти али сепак немаш многу за учење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom