Moра со ботирање да го инсталираш , а и види да не е 64 bit
Средено, фала! :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moра со ботирање да го инсталираш , а и види да не е 64 bit
А што графичка имаш?овде пишува дека дечково ја работи седмицата без аеро и само со основни програми... јас на 512мб рам ја работам седмицава со аеро и уште 300 чуда инсталирани и супер оди... нешто најдобро од мајкрософт...дефинитивно
само изгледо е глуп малко не ми се допаѓа некако односно статусната лента, другото не сум пробам ама како што викате топ било:smir:
E drugari se sekavate na postot so PC:
Intel 850Mhz
512MB 400
MB nekoja ECS
nForce 4 64bit
Windows 7 raboti super ama bez efekti oti grafickata mi e krs.
Eeee SkyDriver јас на Linux ke mu kажам YOU ARE DEAD OS.И толкуАбе луѓе, незнам зашто, ама за мене Windows си е Windows (без разлика кој) и ќе си остане исто срање. Језда неможам без него, али за разлика од Linux и Apple може вода да им носи. Тоа е моето мислење, убеден сум во тоа и сега за сега неможе никој да ме убеди дека Windows е најдобар или слично. Уште малце апдејти на Ubuntu и вака ќе му кажам на Windows. :baeh:
Eeee SkyDriver јас на Linux ke mu kажам YOU ARE DEAD OS.И толку. Кој ме подржува нека пише нешто
. Напред WINDOWS
.
Еве една порака за мене до Linux http://www.stickergiant.com/Merchant2/imgs/125/g542_125.gif
E drugari se sekavate na postot so PC:
Intel 850Mhz
512MB 400
MB nekoja ECS
nForce 4 64bit
Windows 7 raboti super ama bez efekti oti grafickata mi e krs.