Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување

овде пишува дека дечково ја работи седмицата без аеро и само со основни програми... јас на 512мб рам ја работам седмицава со аеро и уште 300 чуда инсталирани и супер оди... нешто најдобро од мајкрософт...дефинитивно

Деновиве ќе го инсталирам да видиме што чудо е ова :zlo:

У пучку матер 10 OS инсталирав на компјутеров :vozbud:

Еве на лаптоп како работи со еден процесор ТОП ! :wink:

30ddmva.png

само изгледо е глуп малко не ми се допаѓа некако односно статусната лента, другото не сум пробам ама како што викате топ било:smir:

овде пишува дека дечково ја работи седмицата без аеро и само со основни програми... јас на 512мб рам ја работам седмицава со аеро и уште 300 чуда инсталирани и супер оди... нешто најдобро од мајкрософт...дефинитивно
А што графичка имаш? :)

само изгледо е глуп малко не ми се допаѓа некако односно статусната лента, другото не сум пробам ама како што викате топ било:smir:

“Статусната лента“ е таква, како би имал добри изглед и функционалност кога би ја поставил вертикално. Иначе, може да се подеси да изгледа и се понаша исто како на Vista/XP, или да се комбинира понашањето во зависност од ситуацијата (број на отворени програми и сл глупости).

E drugari se sekavate na postot so PC:
Intel 850Mhz
512MB 400
MB nekoja ECS
nForce 4 64bit
Windows 7 raboti super ama bez efekti oti grafickata mi e krs.

Најјак ОС наредните години , дефинитивно.
П.С. DarkHacker на што конфигурација го имаш стаено ако сакаш пиши ми ?

Дома имам бато 3 компјутери :) Нај драг ми е Dell и нај често сум на него иначе го имам инсталирано во другата соба што ми е е тој е со CPU 2.40 GHz 2.39 GHz Со 2 GB ram И HDD 250 GB и работи феноменално иначе и Vista влече добро сликата по горе ^

Абе луѓе, незнам зашто, ама за мене Windows си е Windows (без разлика кој) и ќе си остане исто срање. Језда неможам без него, али за разлика од Linux и Apple може вода да им носи. Тоа е моето мислење, убеден сум во тоа и сега за сега неможе никој да ме убеди дека Windows е најдобар или слично. Уште малце апдејти на Ubuntu и вака ќе му кажам на Windows. :baeh:
Eeee SkyDriver јас на Linux ke mu kажам YOU ARE DEAD OS.И толку :D . Кој ме подржува нека пише нешто :) . Напред WINDOWS :).
Еве една порака за мене до Linux http://www.stickergiant.com/Merchant2/imgs/125/g542_125.gif

E drugari se sekavate na postot so PC:
Intel 850Mhz
512MB 400
MB nekoja ECS
nForce 4 64bit
Windows 7 raboti super ama bez efekti oti grafickata mi e krs.

Rabotese zakon eden den i mi padna sestemot. se pojavi plav ekran i nostop se restertira. Ke probam pak da go formatiram i ke stavam pak Win 7.
A dane znae nekoj oti mi se pojavuva ovoj problem.
jas ja imam verzijata Win. 7 beta 1 7000 x64. Dali ima veza oti windowsot mi e 64-biten, a ne x86. ?????????

Од пред 3 минути и јас за прв пат го пробав ова чудо, сега за сега доста ме изненади на прв поглед, ќе видиме понатака како ќе се покаже :)

Untitled.jpg

Првпат за некој Windows да кажам дека ми се допаѓа, сега пред малце инсталирав Photoshop CS3 и презадоволен сум од тоа како се однесува фотошопот на Windows 7 за разлика од Windows XP :)

kajgana.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom