Феминистички / шовинистички изреки

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за ова така е.. секако темава е за забава.. малце да се караме на површинско и забавно ниво.. никаде нема вреѓање :))
освен Nemirna шо зима лично работите и потенцира со имиња и вреѓа лично..

Подржувам те у мислењето.. сепак мора малце да се зезаме и дружеме да биде интересно.. но без лично вреѓање... :)) poz.
Па некој озбилно ја сфатија работава и се препуцавет ко за живот или смрт да станвит збор. За нив беше наменето мислењето.

Se soglasuvam. A uste od start kazav deka temava e za zaebancija, a tie sto sakaat da se karaat mestoto ne im e tuka.
I da temava e za humor.

И така се започна..
Once Upon A Time..
од Феминизам и АнтиФеминизам... мажите и жените видоа не видоа.. почнаа да се согласуваат помеѓу себе и..
се останато шо си иде со тоа.. :)

Мажи...Жени....која е разликата?Освен во надворешниот изглед...другото се е исто...кој/а глупав/а, растурен/а, смотан/а, несмотан/а...Исти сме...само што некои се поголеми говеда...но кои?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

иначе коментарите ви се детски,а не знам шо се расправате и шо дискутирате воопшто на темава.
вики жалам ама не ми личиш на постара од 16 години

фала пријатно

Ova so godinite ke go prifatam kako kompliment. Blagodaram mnogu za podmladuvanjeto, dobro e koga ke se slusne i toa od nekogo. :)
A jas kako licnost koja ne e postara od 16 godini samo da Vi povtoram za onie koi ne znaat koja e celta na temava: deka ovaa tema ne e da se raspravame tuku da se poseguvame na tuga ili na svoja smetka za da gi trgneme mislite od sekojdnevniot napnat zivot, a dokolku nekoj ne go znae zborot -eve na kirilica ke go napisam- шегување ne mu e mesto tuka i postojat recnici pa moze da proveri sto oznacuva ovoj zbor pa moze posle toa da napise nekoja sega:pipi:

Ne ve razbiram ic,temava e da se kaze sho po zaeban po smeshen feministicki/shovinisticki vic? I so kur se ljutite i se vregate?

edit: Ova stvarno me bendisa: Ne veruvaj na niso sto krvari 4 dena i nikako da umre. :))))))XD

Koga mazite bi bile tolku idealni ljubovnici kako sto zboruvaat, zenite ne bi imale vreme da se pocesaat.

jas pocituvam zena kako licnost samo koga so svojata pojava ne pokazuva deka saka da bide dobar sex objekt, za site drugi imam zadni nameri.

- Зошто жените имаат помали стопала од машките?
Чиста еволуција, тоа им овозможува да бидат поблиску до мијалникот за садови.

- Колку време му е потребно на мажот да отвори пиво?
Ич. Пивото треба да биде отворено кога жената ќе го донесе.

- Зошто женското прди помалку од машкото?
Затоа што никогаш не сака да замолчи, па не може да се создаде доволно притисок за да прдне.

- Научни студии докажуваат дека маж во брак живее подолго од неженетиот, но и дека маж во брак повеќе и побргу сака да умре од неженетиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom