Скај нет краде?

Краде или не,серијава е закон.
Мислам,закон за сеирење.

Кога жената готви,луѓево аплаудираат на ставен кромид,зачин или мелено месо.
Дали е природно глупа публиката,или само и се улизува на Rachel,останува да видиме,во наредните епизоди!:vozbud:

:pos: :pos:
А, исто смешно е кога оваа готви, а камера покажува кон публиката, и таму некое лице клима со главата и со некоја/а што седи до тоа лице земаат да се советуваат за храната што ја готви Рејчел. :pos:

Краде или не,серијава е закон.
Мислам,закон за сеирење.

Кога жената готви,луѓево аплаудираат на ставен кромид,зачин или мелено месо.
Дали е природно глупа публиката,или само и се улизува на Rachel,останува да видиме,во наредните епизоди!:vozbud:
Проблемот е што продуцентите немаат осет за тоа кога треба да и кажат на публиката да аплаудира а кога не.Знакот аплазу најверојатно е постојано подигнат. А најиритантно ми е кога некој гостин (ова и кај Опра го имам приметено) кажува нешто и цела публика ко теле го гледа со нивните блажени фаци (нешто како првачиња на првиот училишен ден).Страшно!

Еее тоа кај Опра во секоја емисија го има.
Каже ли некој нешто (а посебно она), ако е смешно - паѓаат од смеа, ако е тажно - ги гледаш се лигават у солзи.:pos2: Oprah we love youuuu! :pos2:
Али сепак си ја почитувам женана. Интересна е. :)
А Рејчел Реј е слатка, само никогаш не гледам кога готви, досадно ми е тоа. :pos2:

Јас Рејчел ја гледав кога го имаше оној натпреварот So you think you can cook и тогаш изразити беа палењата на публиката. :pos2::pos2:

Сега онака ја гледам, кога ќе ја фатам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom