Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку, прочитав изјава на Јовановиќ, договорил 3-годишен договор со нас.:smir:

Јовановиќ во Ливерпул според неговиот агент.

Да, доаѓа Јовановиќ на крајот од сезоната како слободен играч. Добро е што нема да се трошат пари за трансфер, уште еден бонус играч ама кој знае колку ќе е добар.

На РТС 2 даваат, а мислам дека најавија и на Сител, ама гледам за денес програма нема даено. Инаку, прочитав изјава на Јовановиќ, договорил 3-годишен договор со нас.:smir:

Јовановиќ во Ливерпул според неговиот агент.

20:45 АНГЛИСКО ПРВЕНСТВО ФУДБАЛ: АРСЕНАЛ - ЛИВЕРПУЛ (ЖИВО) Сител 3.

Фала на исцрпните одговори!:smir:

Liverpool: Reina, Carragher, Insua, Skrtel, Agger, Mascherano, Lucas, Maxi, Kuyt, Gerrard, Ngog. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Babel, Spearing, Degen, Kelly.
Па ајде нека ни е со среќа вечер.:smir:

Таман почнав да пишувам пцовки за сител ја пуштија утакмицата :D

sakam da go cujam onoj so go falese NGOG deka e dobar so ke kaze sea :D ova e cist gol za mene so sum trup u fudbal ja ke go dadev a ne on kako profi fudbaler

za degeni li da deli vakvi topki.....zalosno e :( ke si propadneme :(

Нека не го става Бабел пред 90 мин свињава шпанска нека не убие уште толку. Кога сме си толку глупи ни се смеат сите за Бенитез ццц ако ни е у пичку матер се изнервирав еј една победа да се нема над 2-0 цела сезона па не ни заслужуваме у топ 4 да влеземе бе што е ова игра ли е со Деген, Нгог, Лукас ццц:kesa::kesa::tapp::tapp:

Како прво да му го ебам племето на Фабрегас,првен топката ја поместува после ја фаќа со рака и педерскиот судија се прави невин дека не видел.
Второ Нгог па кој е тој човек од кој тим ми дојде тука на курот ПСЖ кој таму имал само бедни 18 настапи и само 1 гол во 2 години а кај нас 31 настап и 6 гага голчиња во 2 години па ајде да правиме споредма помеѓу Ливерпул и ПСЖ.:tapp:
Исто така и Деген и Лукас не заслужуваат да бидат Ливепул.
Трето Бабел го упропасти детето Бенитез а сака да се покаже али простакот не му дава шанса.

Бабел требаше да ви игра од почеток,а не Бенитез да става нгог,лукас,деген

Тој Бенитез е ненормален жити се зима аналгин место аспирин.:)
Бабел е 2 класи подобар од Нгог, а Нгог го игра целиот натпревар греота е за Бабел бе боље нека си иде од што да го упропастите уште толку.
И читам по сајтовите дека Сити налето ќе се обидел да го доведе Торес и ќе испратил шокантна понуда од 100 милиони, е сеа колку го сакате и почитувате Торес мислам би требало да прифатите зашо со тие 100 милиони се праи професионален тим.:toe:

http://www.goal.com/en-us/news/85/e...ka-moscow-winger-milos-krasic-set-to-sign-for

дај боже да е така, Милош красиќ е зверка фудбалер со стиви и со торес партал ќе праат.

Красиќ требаше уште на почетокот на сезоната да дојде, ама испадна како шо испадна, белким сега ке ја биде, добар играч е!

А за утакмицата само тивко ке речам.......................БЕНИТЕЗ ОДИ СИ!:costumed2

Не ми е јасно зошто Бенитез запнал за Нгог кога се гледа дека не го бива, а од друга страна не му дава шанса на Бабел кој е многу подобар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom