Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Florent Sinama Pongolle e pozajmen do krajot na sezonata vo Blackburn, nekoj komentar? Btw od utre 01 (vs Birmingham) pa se do 18 (vs Manchester United - FA Cup) Liverpool igra 6 natprevari pa se nadevam site fanovi kje mozime da gi sledime nivnite natprevari, da uzivame i DA SLAVIME! :)

betogrozdanov45 напиша:
АБЕ ЛУЃЕ!!!На СИсе му се деси она од кој секој спортист се плаши!!!Скрши нога , ви текнува???Не е исто да се вратиш на терен после 8 месеца пауза!!!
Да, ама кога?
За со Манчестер, Уф, ќе биде тешко но сепак мислам дека пак ќе ве акнеме:icon_mad: .

Lиверпул само што одиграа 1-1 со Бирмингем.За Ливерпул стрелец Жерард 62-ра минута, за Бирмингем авто гол на Алонсо во 88ма.

ЗАШТО СИСЕ НЕ БЕШЕ НИ ВО СОСТАВОТ???

betogrozdanov45 напиша:
Lиверпул само што одиграа 1-1 со Бирмингем.За Ливерпул стрелец Жерард 62-ра минута, за Бирмингем авто гол на Алонсо во 88ма.

ЗАШТО СИСЕ НЕ БЕШЕ НИ ВО СОСТАВОТ???

Izgleda zosto go cekaat da raspali:))) i togas ni Matthew Upson ni nikoj nema da moze da go cuva

BRAVO ZA LIVERPOOL! 1-1 SO BIRMINGEM!DRVA NEDODELKANI!JES DA I MAN UTD KIKSNA AMA BAR U GOSTI I SO CRVEN KARTON!ALI TOA E I ARSENAL ZAEBA I CELZI I BARSA NEMA DA IDE PONATAMU U KUP NAJVEROJATNO(1-1 SO ZARAGOZA MOMENTALNO) A PRVATA UTAKMICA IZGUBI BARSA 4-2(STO MI PRICINUVA POSEBNO ZADOVOLSTVO)+RONALDINHO DOBI CRVEN...

M.C. напиша:
BRAVO ZA LIVERPOOL! 1-1 SO BIRMINGEM!DRVA NEDODELKANI!JES DA I MAN UTD KIKSNA AMA BAR U GOSTI I SO CRVEN KARTON!ALI TOA E I ARSENAL ZAEBA I CELZI I BARSA NEMA DA IDE PONATAMU U KUP NAJVEROJATNO(1-1 SO ZARAGOZA MOMENTALNO) A PRVATA UTAKMICA IZGUBI BARSA 4-2(STO MI PRICINUVA POSEBNO ZADOVOLSTVO)+RONALDINHO DOBI CRVEN...

ne se vadi so crveniot zaso 4:3 veke bese vo 69 min, a crven dobivte vo 90

JA CEKAM LIVERPOOL X ZA 3530 DENARI!AKO NE IZRAMNAT DO KRAJ KE POCNAM DA GI KOLNAM:kajg:

Ај бе у пичку матер нека идат, премногу дефанзивно пристапуваат на утакмиците!Сисе ако влезе, ќе даде гол.Слушајте ме :)

betogrozdanov45 напиша:
Ај бе у пичку матер нека идат, премногу дефанзивно пристапуваат на утакмиците!Сисе ако влезе, ќе даде гол.Слушајте ме :)

jas mislam deka poprvo morientes ili robi fauler ke go pustat otkolku sise ama aj da go docekame krajot pa ke vidime.

betogrozdanov45 напиша:
CUL TE GOSPOD!OD TVOJA USTA VO BOZJI USI:cuc: :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom