Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова првпат го слушам....СЛАБА игра но ЗАСЛУЖЕНА победа?!?! Колку што можев да прочитам (не го гледав натпреварот), Ливерпул едвај успеал да ја задржи предноста од 2-1 бидејќи Портсмут бил тимот кој напаѓал во поголемиот дел од натпреварот!

Abe daj molimte ne zborete za navivacite na Liverpool deka bile ne znam sto! Samite si se pokazaa protiv Newcastle... go isvirkuvaa Owen ko Wayne Rooney da gostuva na Anfield. Gi zaboravija preku 100te gola sto gi postigna i 5te tituli sto im go donese vo edna godina vklucuvajki go i presvrtod protiv Arsenal u posledni 5 minuti!

losite dela se pametat poveke od dobrite dela! Owen se kolnese deka Liverpool mu e vo srceto i deka ke ostane uste dolgo, no pri prvata bogata ponuda kidna vo Madrid. Tamu ne se snajde i ajde sea ke se vratam pak doma, tamu zvezda sum. E nemoze taka! Toa e predavstvo!

Harry Potter напиша:
Owen se kolnese deka Liverpool mu e vo srceto i deka ke ostane uste dolgo, no pri prvata bogata ponuda kidna vo Madrid. Tamu ne se snajde i ajde sea ke se vratam pak doma, tamu zvezda sum. E nemoze taka! Toa e predavstvo!

Potpolno se slozuvam.Koj bara rogovi :) .Neka igra sea kaj sto mu e mestoto(ke se borat za izlez vo intertoto kup, protiv Vardar mozebi :)
A Benitez nemam zborovi,prva godina i SAMPION. Po moe mislenje strucnjak broj 1 . Dve tituli primera(vo konkurencija so Barsa i Real),edna titula Uefa i 1 liga sampioni. Pa covekot e roden SAMPION.Ova go zboruvam realno bidejki ne navivam za Liverpool,navivam za Barsa ali ova se fakti,covekot e genij.

РОБИ ФАУЛЕР ПОТПИША ШЕСТМЕСЕЧЕН ДОГОВОР СО ЛИВЕРПУЛ
"Господ" се врати на Енфилд Роуд

По четири и пол години пауза, Роби Фаулер се врати во Ливерпул. Искусниот голгетер потпиша договор со актуелниот европски првак на само шест месеци, со можност истиот да биде продолжен по преговорите со Рафа Бенитез по завршувањето на сезонава.

"Со задоволство можеме да објавиме дека Роби Фаулер повторно е дел од нашиот клуб. Станува збор за фудбалер кој има постигнато многу важни голови за Ливерпул, и кој сигурно ќе биде одлично засилување за нашата екипа", стоеше во клупското соопштение на Ливерпул.

Фаулер настапуваше за "црвените" од 1993 до ноември 2001 година, и на 330 настапи за најтрофејниот англиски клуб постигна 177 погодоци.

Овој голгетер беше еден од најголемите миленици на навивачите на Ливерпул, од кои го доби прекарот "Господ". Токму поради ова Рафа Бенитез реши Фаулер да го пропушти утрешниот меч од ФА Купот против Портсмаут, и своето враќање во дресот на Ливерпул да го има на Енфилд Роуд, на средбата против Бирмингем што ќе се одигра в среда.

Факти за Роби Фаулер

Дебитираше за Ливерпул во 1993 година на гостувањето против Фулам, и веднаш постигна гол за "црвените".

На вториот меч против Фулам во истата сезона, Фаулер постигна неверојатни пет гол за триумф на "Црвените" од 5:0 на Енфилд Роуд.

Избран за најдобар млад фудбалер во Премиер-лигата во 1995 и 1996 година.

Го држи рекордот за најбрз хет-трик во историјата на Премиер-лигата. Фаулер во 1994 година му даде три гола на Арсенал за 4 минути и 33 секунди.

Во својата кариера постигна девет хет-трика за Ливерпул, седум од нив во Премиер-лигата.

Сисе ја тепал бремената сопруга

Враќањето на Роби Фаулер најверојатно ќе значи заминување од Енфилд за Џибрил Сисе.

Французинот се мачи да се врати во топ-форма, но далеку поголеми се семејните проблеми што ги има. Полицијата во Ливерпул откри дека Сисе минатата недела бил уапсен бидејќи ја тепал својата бремена сопруга. Рафа Бенитез е крајно разочаран од однесувањето на Сисе надвор од теренот, поради што ќе му дозволи да се врати во Франција (најзаинтересирани за неговите услуги се челниците на Олимпик Марсеј.
prezemeno od makednoski sport

Роби Фаулер еј :) Не знам колку ќе може да помогне, ама мило ми е што повторно ќе го облече црвениот дрес :)

aham epten mi se naprai merakot koa prochitaf site znaat deka na robi liverpool mu e u srceto sigurno so ogromna chest ke go nosi crveniot dres

zEk0 напиша:
Ова првпат го слушам....СЛАБА игра но ЗАСЛУЖЕНА победа?!?! Колку што можев да прочитам (не го гледав натпреварот), Ливерпул едвај успеал да ја задржи предноста од 2-1 бидејќи Портсмут бил тимот кој напаѓал во поголемиот дел од натпреварот!

Sepak ke ti predlozham ili da go gledash natprevarot ili da najdish nekoj da ti prevedi ako chitashe na stranski jazik. Liverpool bea mnogu podobri, a mislam deka e i logichno toj sho gubi da napagja neli? + druzhe pobaraj nekoja informacii kakov beshe terenot, kako se odvivashe natprevarot, rezultatot ... i slichno.

FA Cup 5th Round: Liverpool - Manchester United. Liverpool dobi vistinska shansa da se odmazdi za nepravedniot poraz od pred edna nedela.

Иако сум навивач на Манчестер, сепак ми е мило што Роби се врати во Ливерпул, можеби не е некое играчиште, но е еден од ретките кој за Ливерпул играл со срце , а се надевам и така ќе продолжи да игра!
Впрочем и нее многу стар, сеуште може да придонесе за успеси на Тимот!

Liverpool ima megu najjaki timovi vo Anglija, no so napagacite ima problemi, ali ne znam zosto bas Fowler. Pa covekot bese tret napagac vo City (ponekogas i 4rti koga ke dobiese sansa Bradley WP) i go prodadoa za da prisoberat pari za Samaras. Stvarno imaat mnogu natprevari ali aj bas da vidime kako ke se pokaze

Harry Potter напиша:
losite dela se pametat poveke od dobrite dela! Owen se kolnese deka Liverpool mu e vo srceto i deka ke ostane uste dolgo, no pri prvata bogata ponuda kidna vo Madrid. Tamu ne se snajde i ajde sea ke se vratam pak doma, tamu zvezda sum. E nemoze taka! Toa e predavstvo!

Imas pravo malce pederski owen go napusti Liverpool, ali pa mora da priznaes deka ne e lesno da odbies ponuda na Real Madrid. Owen sakase da se vrati vo Liverpool i rece deka zgresil, no Evropskiot sampion rece deka sakal "ama nemal pari". Evropski sampion nemal pari, bog da cuva. A pri toa svirenje mozea tie da se potsetat na negovite golovi vo Liverpool, na kraj kraeva i Steven Gerard gi napadna posle utakmica navivacite!

На крај краева , пичка еднаш - пичка засекогаш!
Е затоа рафа нејќеше да го врати Овен у Ливерпул , а не дека немаше пари.И фану на Њукасл те молам не збори ствари што не ги знаеш.Кога на Ливерпул му беше најтешко, неговата маскота ОВЕН си замина.Кога станавме европски шампиони сакаше да се вратиЕпа нема, сега нека трпи У ЊУКАСЛ!!!

Vaka aj cim ti tolku znaes i vikas deka Rafa nejkel da go vrati Owen citaj:

http://home.skysports.com/list.asp?...afa+coy+on+transfer+front&channel=premiership

A Newcastle ima katastrofalna sezona, toa e fakt ima mnogu povredeni i on e eden od niv. A deka mu e loso ne znam bas. Na negovata prezentacija se sobraa 25000 navivaci na stadion, vo 9 meca postigna 8 gola. Liverpool e mnogu pojak tim, ali kakvi napagaci ima da ne znae coek so koja raka da se krsti!

Ја ќе ти кажам , крсти се со десна зашо ако Сисе ја најде својата форма у Англија ни Бумсонг ни Кар ни господ не го спасува Њукасл и секој друг тим.Само имаат среќа сите други тимови под англиското поднебје дека Сисе уште не е адаптиран у Англија и голем дел од прошлата сезона му отиде у пауза па уште се пронаоѓа сега на теренот.Кажи ми , го имаш ли глеано у Оксер?Реализираше 9 од 10 шанси ,сега во Англија 2 од 10!Тоа нема да биде така уште долго(само Рафа да не го шитне ќе се заебе)..

А за Овен,Овен е легенда на клубот и Рафа несмее да им каже на фановите јас не го сакав Овен.Мора тоа да го соопшти од страна демек немавме пари итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom